0 oy
4,423 göst.
Doğum kategorisinde (38 puan)

Arkadaşlar antalya da ikamet edenleriniz varsa akdeniz şifa hastanesi fatma Kübra güvenç doktora gidenleriniz oldumu? Birde bu hastanede doğum tecrübeleri olanlarınız varsa lütfen yardımcı olurmu sunuz? 

4 Cevap

0 oy
(559 puan)

Benim komşular orada yaptı doğum çok memnun kaldıklarını söylüyorlar canım ben antaltada oturuom ama doktorları kim bilmiom

(38 puan)
Aslında orda Ertuğrul akdaş vardı ki muazzam harika bir insandı annemin ameliyatını da o yapmıştı çok iyi güleryüzlydü ama medical parka gitmiş çok üzüldüm. Şimdide çok kararsızım ofm de Tuğçe hanım varmış bir onu çok övüyorlar en zoru hastane ve doktor seçimiymiş çok stresliyim ağlamak istiyorum :(
(559 puan)
Yapma güzelim kendinede bebeğede sitres iyi değil ofm on numara bak çoğu arkadaşlarım orada yaptı ben orada yapmadığımiçin çok pişmanım istersen ark sorayım doktorun adını ofm baya baya memnundu
(38 puan)
Çok sevinirim gerçekten doktoru kimdi öğrenirsen tatlım :)
-Reklam-
0 oy
(205 puan)

canimmm ben yaptim dogumumu orada 22 gun oldu sezeryan oldu. herkesin tavsiyesi uzerine oraya gittim .. doktorumu herkes tavsiye etti cok gzul ilgilendiler ve ameliyat cok iyiydi. dikislerimdende memnunum estetik yapiyolar .. doktor kerim emrah yavuz

0 oy
(205 puan)

canimmm ben yaptim dogumumu orada 22 gun oldu sezeryan oldu. herkesin tavsiyesi uzerine oraya gittim .. doktorumu herkes tavsiye etti cok gzul ilgilendiler ve ameliyat cok iyiydi. dikislerimdende memnunum estetik yapiyolar .. doktor kerim emrah yavuz.. doktor um ustelik ameliyat esnasında konusuyor anlatiyor insanı rahatlatıyor cok guler yüzlü birisi. biz aradik hemen geldi hastaneye.. cumartesi gunu idi doğumum.

(38 puan)
Ewet kerim beye annem muybe için gitmişti çok memnun kaldık baya güzel araştırıyor ama ben biraz çekindim genç olmasından dolayı. Doktorlarda böyle bişey yok bende bunları takan biri değildim ama çok değişik bir duyguymuş hamilelik hiç yapmam dediklerimi yapıyorum :( doğumhaneler nasıl kasılma odaları tek kişilik mi? Birde ücret ne kadar ödedin canım?
(205 puan)
canim ben normalde kepez devlete muayeneleri gitmiştim hep. doğumum da orada olacaktı normal. ama  ne aciklik ne sanci ne rahim ağzında yumusma vardı. senin durumun 24 saat i gecer dogumun dediler. belki 2 gunde surer haberinnolsun dediler. kararini esinle görüş bize bildir dediler. ben 41+2 olmustum artik. sonra bende esimle gorustum dogumhaneden ciktim. sonra orada agladigimi goren insanlar kerim beyi önerdi zaten 1 ay oncesindede bi akrabam dogum yapmıştı hemen aradik doktoru gelir misiniz diye o da tabiki dedi. biz direk çıktık oraadan sifaya gittik. sadece gebe hazirlik odasini gördüm orada nst ye bagladilar 15 dk sonra hazırladılar hemen ameliyathaneyi asagi indirdiler doktor beyde anestezi verilirken geldi herkes guler yüzlü idi konusa konuşa yaptilar cok iyi davrandilar. doktor da abicim canim diye hitap ediyor gayet kibar cekinecek bisey yok emin ol hic korkutmamaya calisiyor. cok guler yuzlu hiperaktif  doktor. sanci odasini gormedim boylece ama dogum salonunda nst ye girdim catali da gördüm tek kisilik sanirimsanvinodasi eger benim nst ye baglandigim oda ise çünkü dogum salonu içinde yer aliyo. bagiran cagiran da duymadum hic gayet huzurlu bir ortamdi. :)  1500 sezeryan fiyatiydi. 250 lira da biz ozel oda istedk tek 1750 odedik canim 3 taksitle kart cektik boyle yani :)
(38 puan)
Ayy kuzum çok geçmiş olsun.. Allah razı olsun nasıl içimi rahatlattnı bir bilsen :) bende ilk muaynemdi bebeğimi ilk fatma hanımdan duydum. 6kasımda kalp atışları için gel dedi. Sadece okadar hani belki de iraz daha ilgi istemiş olabilirim. Öyle olunca hamileliğime sevinemeden doktor hastane endişesine düştüm:(  benim en çok korktuğum o sancı odalarında birbirlerinin çığlıklarını duymak. Tek kişilik olması çok önemli tabi. Bende tek kişilik oda düşünüyorum İnş herşey istediğimiz gibi olsun ben normal doğum istiyorum ama Rabbim neyi nasip ederse.. Ben kendimi hep normale hazırlıyorum :) bakalım nasip. Rabbim bebeğine uzun ömür versin sağlıkla İnş :)
(205 puan)
canim mesela bende bi ara vitaleye gittim muayeneye sema hanima cok ilgilndi ama sert durusluydu. guler yuz samimiyet onemli.o yuzden ben emrah beyi cok beğendim. instagramdan resimlerine bak full guler yz :)  fatma hanimi bende duydum ama begenmeyeni de duydum emrahi hep beğenen duydum bence ona git . insallah saglikla kucagina alirsin canım rabbim yardımcın olsun :)
(38 puan)
Çok teşekkür ederim canım benim İnş bende senin gibi kucağıma alabilirim :) birde Emrah beye bende gidicem bakalım deneyimlerimi yazarım tatlım :)
(205 puan)
tmam bekliyorum :)
(68 puan)
nekadara oldunuz dogumunuz?
0 oy
(115 puan)
O hastanede kerim emrah yavuzu öneririm kizim a o doktorda doğum yaptım çok ilgili güler yüzlü bi doktor tavsiye ederim
(0 puan)
Benimde çocugum olmuyor 1 yıldır evliyim bana da bir doktor tavsiyesinde bulunun ne olur
(0 puan)
Benimde çocugum olmuyor 1 yıldır evliyim bana da bir doktor tavsiyesinde bulunun ne olur bana yardim edin

650,790 soru

3,426,414 cevap

4,258,794 yorum

183,918 üye

...