0 oy
287 göst.
Doğum kategorisinde (38 puan)

Merhaba arkadaşlar bebişinizin alışverişini nerelerden yapıyorsunuz? kaçıncı ayda alışverişe başlamalıyım? Bebek arabasında beşikte daha sağlıklı tercihler sizlere göre hangileri? Ay kafam çok karışık sanki hiçbirşeyi beceremeyrcek gibiyim korkuyorum :(  benim gibi bu sendromda olanlarınız varsa çözümler bulduysanız lütfen heeelllp meee :) 

4 Cevap

0 oy
(1,881 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Ben de çok heyecanlıydım ne yapacağım ne yapacağım diye ama ben 32 haftaya kadar bekledim 30 32 haftada alışveriş yaptım daha da her şeyi tam almış sayılmam yavaş yavaş beğeni beğeni alıyorum

(38 puan)
Teşekkür ederim fikirlerinize :) Maaşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Bizede o günleri göstersin İnş :)
(1,881 puan)
Amin İnşallah cümlemizin Sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
-Reklam-
+1 oy
(1,354 puan)
Biz ilk olarak büyük kalemleri almıştık siz de öyle yapabilirsiniz aradan çıkıyor rahatlıyır insan.Bebek arabası, beşik vs.onları önden halledin maddi olarak rahatlayın .Kıyafet ve bakım eşyaları zaten paranı ayarladığında 2-3 günde halledilecek şeyler.Bi liste ayarla kendine listeden git böylece eksik kalmamış olur hem de cebine göre harcama planı yapmış olursun.
(38 puan)
Ewet banada kalsa hiçbişey yetmeyecek gibi geliyor onar onar alsam anca diyordum :) benimde evim okadar büyük değil zaten tatlım bende bebek odası yapmayı henüz düşünmüyorum bir beşik dolap kafi zamanında L koltuk almıştım bebiş olduğunda orda emzirir gerektiğinde yanında olurum altını falan değiştiririm Die :) bende işte maddi olarak büyükleri senin dediğin gibi taksitle ilk önceden bitirmem lazım kıyafet elbet alınır diye düşünüyorum. Çevremde pek hamile olmadığı için böyle fikirlere çok ihtiyacım oluyordu şimdi kafamda birşeyler netleşmeye başladı :) bende park yatak düşünüyorum en azından 2 3 yaşına kadar yatabilir bebek ürünlerinde çok kokoş gereksiz harcamalar bana mantıksız geliyor zaten çabuk büyüyorlar sürekli ihtiyaçlar değişiyor :)
(1,354 puan)
Kesinlikle aynen öyle ben gereksiz harcama yapmadım çok şükür. Çocuğum büyüdüğünde gerekeni yaparım onun istediği gibi daha mantıklı olur.Severek oturur odasında istediğini alır giydiririm.
(1,354 puan)
İlk 0-3 ay kıyafeti doldurma sakın bizim bebeğin boyu 52 cm 0-3 ay kıyafetler 56 cm yani bir ay falan giyer düşün artık :) hastane çıkışlarına fln çok uçuk paralar verme bir ay giyecek o kadar.
(38 puan)
Benim gibi düşünenlerin olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor :) sağlıkla gelsinler de gönüllerince olur inş herşey :)
(38 puan)
Bende öyle düşünüyorum tatlım zaten sürekli çamaşır yıkar bir pozisyonda olacağımız için çok kıyafet alma taraftarı değilim sanırım 6 aydan sonra doldururum gibi zaten anca ele avuca geliyorlar :)
0 oy
(1,710 puan)

Bebek odasını uyku setini 22 haftalıkken aldık. Üç beş parça giyim aldım. Yavaş yavaş alcam 25 haftalığız. Bebek arabası almayı düşünmüyorum ya

(1,710 puan)
Ben doğumdan sonra da çalışçam çok fırsatım olmicak yürüyüş yapmaya 4. Katta oturuyoruz asansör yok bebek arabasını her defasında yukarı çıkaramam aşağıda da bırakamam büyüyünce pratik baston olanlar var ya onlardan alabilirim
(38 puan)
Ooo Rabbim yardımcın olsun canım.. Çalışan annelere hem çok imrenirim hem biraz buruk olur içim. Rabbim en güzeli neyse hakkınızda onu nasip etsin inş...
(1,710 puan)
Nasıl bırakıp işe gitçem diye şimdiden kara kara düşünüyorum zaten
(38 puan)
Rabbim onun sabrını gücünü verir İnş canım.. Benim arkadaşım 2 tane oğlu oldu aralarında 2 yaş var 2sinde de izni biter bitmez ile başladı ama hem bebekler hem anne çok mutluydu tabi gözardı edilemeyecek bir anneanne faktörü vardı :) sadece bebeğimle geçireceğin zamanın kalitesini yüksek tutman gerekecek belki bu biraz yorabilir seni ama tek sağlığı yerinde olsun zaten onlar için çalışıyorsunuz rahat etsinler Die. Bunû kafana takıp güzel zamanlarının keyfini kaçırma tatlım ;)
(1,710 puan)
Kayınvalidem bakçak evlerimiz aynı sitede farkkı apartmanlarda. Temizliği eşim yapıyor  bana bi çamaşır yemek kalıyor zaten rabbim verir kolaylığını
0 oy
(9,888 puan)

Suan 24 haftaligim besigi aldim port bebe kuveti vs dolap alacam bebek arabasi liste yaptim oyle

(38 puan)
Valla liste fikri hiç aklıma gelmemişti sağolsun ebru arkadaşım da liste fikrini verdi sanırım listec i anneler çok bende başlıyorum listeye vira bismillah :)
(9,888 puan)
Aynen ben aldiim listeden cikarttim int baktim ne eksok ne lasim aklima gelen yazdim telefona bi magazalar gezip uygun buldukca aliyorum birden alınmıyor

İlgili bir soru bulunamadı

650,783 soru

3,426,393 cevap

4,258,752 yorum

183,918 üye

...