0 oy
189 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (555 puan)
Herkese merhaba. 19 aylık bir kızım var, ve sürpriz şekilde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim biliyorum hiç bir gebelik bir değil ama kızımda hiç mide bulantısı çekmemiştim şimdi ise midemden duramıyorum ve sürekli bir üşüme durumu oluyor yarın doktoruma gideceğim acaba aynı sorunu yaşayıp evde bir şekilde az da olsa bir yiyecek içecek ile midesini rahatlatabilen kimse var mı? Varsa nasıl yaptı yardımcı olursanız çok sevinirim. 
Gebelik haftası 6

2 Cevap

0 oy
(11 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bende ikinciye hamileyim oğlumda hic bu kadar olmamıştı sabah bulantılarım olmustu sadece. 11 haftalik oldu 5 haftalıkken başlamıştı cok kötü geçiyor maalesef pek de çözüm bulamadim doktorum prilam verdi ama cok faydasını görmedim. Cok acıkıyorum aslinda ama hersey kokuyor ve yiyemiyorum. Bazi günler su içsem çıkartıyorum. Cok zor gercekten ama bir an önce gecer inşallah diye bekliyorum. Sizin de daha fazla ilerlemez umarim Allah yardımcınız olsun.
(555 puan)
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun ilkinde çalışıyordum öğretmenim küçük çocukların önünde sıkıntı yaşamayalım diye bir hap vermişti doktorum tek kutudan 2 tane falan içmiştim şimdi de yemek yiyip su içebiliyorum ama sürekli bunu çekmek işlerimi yapamaz oldum özellikle kızımla zorlamaya başladım dilerim bu durumumuz bir an önce geçer
-Reklam-
0 oy
benim ikinin cinsiyeti ayni ve belirtileri de  ayni oldu cnm
(555 puan)
Cevabınız için teşekkür ederim. Maşallah ikisine de Rabbim hep mutlu etsin inanın şu mide sıkıntım geçsin cinsiyetine hiç takılmıyorum sağlıklı olsunlar yeter ki.
aynen oyle canim bulanti cok zorluyor insallah cabuk biter

İlgili sorular

653,205 soru

3,436,007 cevap

4,269,409 yorum

184,604 üye

...