0 oy
132 göst.
Doğum kategorisinde (152 puan)
Merhaba kizlar bebegim dogdugu 15 gun oldu gozlerinden  akinti akiyor doctor goz yasi kanallarinin bagli oldigunu dedi bunun tedavisin yaptiran varmi?

3 Cevap

0 oy
(17 puan)
Benim oğlumda öyle tedavi ilaç verdi geçmedi ameliyat dedi daha 2 yaşında yapmak istemedim doğuştan varmış 
(152 puan)
Yani 2 yawinda ve akinti akiyormu? Allah yardimciniz olsun yani cokmu akinti geliyor benim kizim uyudugnda  bakiyorum sari akinti olmuw gozleri peki yawi artikca o akintinin mikdarida artami?
(17 puan)
1 yaşına kadar vardı bu yaz konserve yaptım biraz tuhaf gelebilir ama biberlerim acıydı oğlum 1 tane alıp ellerini gözüne sürdü bol suyla yıkadım o günden beri gözünden damla gelmiyor
-Reklam-
0 oy
(687 puan)
Canim aynisini yigenimede soyledi hatta 1yasina geldiginde siringayla alincaqini demisti ama sunu diim belki sacma qelebilir ama bi yasli nine wardi tanidik annem ona qoturup boqazini owalattirmis ogun qecti goz akintisi.ilk annem boqazinda derdi ne alaka derdik biz uyurkn almis goturmus gercekten de qecti bazen buyukler qercekten eski usulleri ise yaradigini anlamis olduk. Hic bi zarari olmaz sizde bi deneyin derim.
(152 puan)
Kendim yapa bilirmiyim?
0 oy
(24 puan)
Benim oğlumda doğduğun da gözyaşı damarları tıkalı doğmuştu. Doktor serçe parmaklarımla bebegin goz pınarının başladığı yere hafif hafif bastirmami söyledi bunu hergun yap yoksa 1 yasinda ameliyat etmek gerek dedi. Bi de anne sütü damlatmami söyledi bebeğin göz pınarına valla çok ise yaradı kısa zamanda düzeldi gözleri sarı sarı çapak bağlıyordu çocuğumun biseyi kalmadi.
(152 puan)
Ya sud nasil gozun icinemi dokelim? Asiri fazla akmiyor sadece uyudugunda bakiyorum goz le burun arasinda olan yeri sari akinti olmuw
(24 puan)
Evet aynen gözüne emzirirken 1 damla damlat sütünden hic bi zararı yok gercekten cok etkili doktor demişti banada. Ben başlarda yapmadım iyice artmıştı sari çapak ve göz akıntısı doktor neden yapmıyorsun cocugun ameliyat mi olsun istiyorsun diyince hic aksatmadan yaptim 1 ay sürmeden iyileşti valla.
(152 puan)
Canim 1 defami yapiyim yoksa bir kac kere
(24 puan)
Valla anne sütünün zararı yok canim sen gun de 3 defa falan yap istersen ben aklima geldikçe yaptim gun icinde bi de serçe parmağınla hafifçe gözle burun arasına bastır bebeğinin rahatladığını farkedeceksin 3 4 kere falan parmağının bastır çek. Sütünü damlatmaya da gozune masaj yapmayada bebeğin gözü düzelene kadar  devam et canim cok sürmez zaten hemen düzelir insallah..
(152 puan)
Tesekkurler

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
0 cevap 58 göst.
0 oy
3 cevap 141 göst.
22 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Tamish (230 puan) sordu
0 oy
19 cevap 708 göst.

651,559 soru

3,429,473 cevap

4,262,045 yorum

184,153 üye

...