0 oy
852 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)
kapalı
Merhaba arkadaşlar ikinci hamileligm yeni öğrendim bayr tatili girdi doktora gidemedim ve kendim kuaförüm malum kapanmadan dolayı dükkanlar çok yoğun olucak bende diyorum ki cinsiyetine yakın gideyim siz ne diyorsunuz 
Gebelik haftası 7+2
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevap

0 oy
(1,645 puan)
Cinsiyete yakın çok geç olur zaten cinsiyet en az 14. 16. Haftada kesin olarak belli olabilir oda gösterirse yani 
(4 puan)
Teşekkür ederim❤️
-Reklam-
0 oy
(508 puan)
Kontrol icin ilk haftalar onemli zaten..! bebegin kalp atislari duyarsiniz 2 ay sonra anca cinsiyet ogrenebilirsiniz cok gec olur ozmn kadar 
(4 puan)
Peki sadece sağlık ocağına başvurarak yeterli olur mu
(508 puan)
Saglik ocagi bilmezki bilgi veremez size .. hastanede doktor ultrasyonda kalp atisini dinliyorr gelisimin kontrol ediyor.. 1 gun ayirin bebise pazartesi olmasin çarşamba olsun mesela  kontrolunuz ..
0 oy
Kadin doguma gidip kese ve kalp atsi teyidi yapmaniz lazim. Ayrica kan tahlilleriniz var. Birgun kapali olun kontrollerinizi yaptirin.
(4 puan)
Teşekkür ederim kapalı olmak mühim değil aklımdaki soruyu gideriyorum sizlerle
0 oy
(92 puan)
Sen yinede doktora git canım, keseyi bi görsün kese oluşmuş mu rahimde mi yoksa dış gebelik mi yani bunlar önemli 
(4 puan)
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(471 puan)
Doktoruna 8. Haftada gitmen lazım kalp atışı için kan değerlerine bakılıp ona göre ilaçlarını vericek .  sonra 12. Haftada gitmen lazım ikili tarama için gitmen lazım ve sonraralır ayda 1 kere kontrole çağırıcaknseni . 
0 oy
(1,083 puan)
Çok geç olur bi git görün sonra cinsiyetini ögrenmeye gidersin allahin izniyle 
0 oy
(1,191 puan)
Bencede cinsiyetine yakın git zaten hastaneye gitmeden doğan bebeklerin %90i yaşıyor sadece biz etrafımıza bakıp bizde gidelim diyoruz abimin 3 çocuğu oldu her hamilelikte 1 kere gitti 3 ude çok sağlıklı düşüncen gayet iyi;)))
(776 puan)
Doktora gitmesi onemli kuzucum .Ben hamile kaldim doktora gittim .iyi ki de gitmisim.Dusuk tehlikem varmis progestan igne vurdu ve hap baslatti.
(1,191 puan)
Şimdi bilemiyorum karşıdakinin durumunu ondan söylüyorum tabikide ilerleyen zamanlarda cinsiyetine kadar bekleyecekse zaten olumsuz bir  durumda hemen gitsin ama kendisi de öyle düşünüyor ama gerçekten hastaneye gitmedende oluyor ben 32. Haftamdayım çok sık  gittigim için pişmanım sürekli verdikleri ilaçlardan kötü oldum hastaneleri oldum girmeseymişim daha faydalıymış
0 oy
(443 puan)
Gitmen tabikide daha iyi olur hem kontrol acisindan hem kan ilaci vitamin verebilir 

654,425 soru

3,440,477 cevap

4,274,222 yorum

184,897 üye

...