0 oy
1,261 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (437 puan)

Kızlar selam,

İlk hamileliğim oldugu için ayırt edemediğim bir durum bu  29.haftamdayım biliyorum daha sancılar için erken ama şu 2-3 gündür kendimi çok yorumca ve pencere açık yatınca (hatayda yasadıgım için mecbur) adet sancısı gibi sancılarım oluyor ama uzun sürmüyor uzanınca geçiyor , bu haftalarda sizlerede oldumu bir kaç yerde okumuştum adet sancısı gibi oluyormus doğum sancısı tecrübeli hamilelerden bilgi rica ediyorum bu adet sancıları normal mi yoksa ciddiye alıp doktor randevumu erkenemi alayım daha 2 hafta var çünkü? 

Gebelik haftası 29+3

5 Cevap

0 oy
(649 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

dinlendiğinde geçiyorsa doğum sancisi değildir canım çünkü doğum sancisi geldi mi gecmiyo şiddetini arttiriyo ama doktoruna danis tabi 

(437 puan)
Anladım canım sağolasın.
(649 puan)
sende sagol canim
-Reklam-
0 oy
(435 puan)

Bendede her ay sonu adet sancisi gibi vuruyor adet oldugum tarihlerde oluyo genelde benimde uzaninca geciyo Allah kurtarsin Bacım .

(437 puan)
Bu normal bişey o zaman canım hayır gerçek sancı gelse vakti geldiğinde nasıl bişe hiç bilmiyorum  tecrübesizlik ne kötü insallah sağlıkla Alırız kucagımıza bebişlerimizi :)
(435 puan)
Benimde ilk arkadasim vardi cok yakin 33 haftalikken dogurdu suyu bitmis ve eşi cürümeye baslamis suyunun bittigini anlayamamis ah ah dikkat edelim benimde ilk bende hic bise bilmiyorum gercekten. Amin canim Bu arada .
0 oy
(567 puan)
Bende tecrübeli değilim ilk hamileliğim ama ağrı olması üşütünce normal, dinlenince geçen bi ağrıysa da normal. Çünkü doğum sancısı dinlenince geçen birşey değilmiş. 
(437 puan)
Öyleymiş canım sagolasın.
0 oy
(3,293 puan)

Canim onlar normal ağrılar,kendini yorma sonuçta içimizde bi can taşıyoruz eskisi gibi değiliz.

Doğum sancısı ilk belden başlar,sonra kasiklarina ve karnına yayılır,kasilmalarin olur ve her geçen zaman daha da siklasir.

(437 puan)
Anladım canım tecrübesizlik işte herseyden nem kapar olduk cok teşekkürler :)
0 oy
(588 puan)

Dinlendigin de geciyorsa ya soguk aldığın icin yada kendini yordugun icin olabilir. Dogum sancısı öyle basit gecen bi ağrı degil. Benim normalde bekarken de mazeretli oldugumda cok sancılı gecerdi herkesden duyardim doğum sancısı adet ağrısı gibi falan diye. Derdim ooo iyi o zaman benim doğumum kolay olur zaten mazeretim de cok ağır geciyo. Ama wuuuu hic alakasi yok adet ağrısı doğum sancisinin yunmuş yıkanmış hali :) hele suni sanci aman Allahimmmm :)

(437 puan)
Ay deme öyle bende avutuyordum kendimi benimde hamilelikten önce cok şiddetli gecerdi adet sancılarım onları çektiysem bunuda çekerim nolcak diyodum şuan acı gerceklerle karsılastım neyse bebişim için onuda çekeriz yapacak bişey yok :))
(588 puan)
Ya zaten bence doğumun en zor yeri sancı cekmek ama onda da Rabbim yardim ediyo. Annelik cok kutsal bisey dinimizde annelere ne kadar büyük mertebeler verilmis. E o kadar mertebe icin de bu kadar ağrı acı cekmek bence bisey degil. Rabbim isteyen butun ummeti Muhammede nasip eylesin.Zaten minigini kucağına alinca o miss kokusunu icine  çekince diyosun ki şükürler olsun sağ salim kucagima aldim ya o ağrılar bisey degilmis :)
(437 puan)
Rabbimden tek dileğim onu sağlıkla kucagıma almak geceleri sabaha kadar uyumucam onu izlicem şimdiden duydugum sevgiyi anlatamam doğunca kaça katlanır bilmem allah bize bağışlasın yavrularımız insallah ı :))
(588 puan)
O duygu anlatilmaz zaten yaşanır :) Ama o sabaha kadar uyumiycam onu izliycem kismina pek hak veremiycem sabaha kadar uyumadığı zamanlar olduğunda böyle sakin düşünemiyorsun saolsun melegim ilk 6 ay bana gece uykusu tattirmadi ama arada cok nadir biraz uzun uyurdu ödüm patlardi ki Allah muhafaza bisey mi oldu bu sefer kendim uyuyamaz sürekli onu kontrol ederdim hey Allahim zor ama  ne güzel günlerdi ;)

647,197 soru

3,413,025 cevap

4,242,802 yorum

182,934 üye

...