0 oy
741 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (63 puan)

17 +2 olduk fakat 9 gün geride gozkuyor bebek bu arada ben minyon bir anneyim  faktör olabilir mi acaba.

Gebelik haftası 17+2

8 Cevap

0 oy
(139 puan)

Senin minyon olman çok önemli bir faktör.  Doktorun bir sıkıntı yok dediği sürece herşey normal. Ilerleyen haftalarda da aynı devam ederse sıkıntı yoktur. Buyuk ihtimalle senden kaynaklanan bir durum :) benim arkadasiminda oyleydi:)

-Reklam-
0 oy
(462 puan)

Canım bunlar önemli değil bir iki hafta geri olması veya ileri olması normal karşılanan bi durummus doktor öyle söyledi internettede yazıyor . Bende 37 haftaligim bebeğim 36 gözüküyor dedi doktor.  Ama çok şükür sağlıklı bi problem yok

0 oy
(987 puan)

Bu haftalarda 1-2 hafta geri ya da ileri çok sorun olmaz canım. Bebek bi noktada yakalıyo gelişimini. sen düzenli beslenmeye devam et. 

0 oy
(636 puan)

bir sorun olmadığı sürece birşey olmaz kuzum senın minyon olman büyük faktör bebeğin ya sana çekecek ya babasına başka şansınız varmı:)

0 oy
(1,323 puan)

Benim kızımda geriye düştü . 2 hafta önden giden bebek geriye düştü. 

Sonra yine gününü buldu . korkulacak bişey olduğunu düşünmedim. 

Çünkü kayınvalidem 3 katlı evinin tüm camlarını değiştirdi temizlikte helak oldum inşaat pisliği at falan derken hiç beslenemedim düzgün. 

Kaşar ceviz muz türü ye . ceviz sadece kilo aldırmaz. Bebişinin organlarının gelişimini de hızlandırır. 2 hafta dikkat ettim yediklerime . toparladı sonra :) 

0 oy
(655 puan)

Canim anne ve baba yapisida bebegi etkiliyo.2 hafta onde ve 2 hafta geride olmasi norml kabul edilir dedi doktr.mesela bende m8nyon sayilirim esim uzun boylu.kilo haftayla uyumlu boyu biraz uzun.esten kaynakli demisti.ayrica gelisim gerili kilo boyla alakasi yokmus yanlis biliyormusuz.benim doktrum gelisim geriligi solunym ciger gelisimiyle ilgili ama halk arasinda kilo boy olarak yanlis biliniyor dedi.doktr sorun yok diyorsa takinti etmeyin ki etkilenmesin minnos kuzular:)

0 oy
(50 puan)

Canım bende 24 haftalık iken muayne oldum bebek bir hafta geride ve zayıf kalmis dedi şuan 27 haftaligim haftaya kontrolün var bakalım ne olacak

0 oy
(1,610 puan)

Minyonluk tamamen bebegide etkiliyor. Bende esimde kisayiz ben biraz yapiliyim ama esim birazda zayif kilosu 4 gun biyu 2 hafta geri gozukuyr neler yiyip iciyorum o fark hic kapanmiyor en son boyu 1 hafta geriydi dr soyledim farki kapatamiyorim dedim esin minyon mu dedi evet dedim bunu degistremeyiz dedi genetik faktor bunlar dedi 

644,036 soru

3,401,716 cevap

4,228,981 yorum

182,127 üye

...