0 oy
509 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (10 puan)

Kızlar bugün doktora gittim perinatolojiye. bebeğin kalbi delik ama çok küçük bi delik dedi doğuma kadar kapanabilir kapanmazsa doğumdan sonra çocuk doktoru bakınca yönlendirme yapar dedi. Böyle bişi duyan başına gelen yakınlarında falan olan var mı?  İçimi rahatlatın varsa lütfen.

Gebelik haftası 27

4 Cevap

+2 oy
(2,563 puan)

daha 27 haftaliksin ve doğumuna çok var. Kapanır bence. Cewremden de  duydum kalbi delik bebeğin dediler. Sağlık dogdular ama. 

Rabbim peygamber efendimizin hürmetine bütün doğacak olan çocukların sağlıklı bir şekilde dogmasini nasip eder inşallah. 

Sende bol bol dua et. Sadaka ver. 

Allahim sağlıklı doğarsa gücum yettigince insan doyurcam yada 1 kapının erzagini alacam de.  İnşaallah Allah o doyuracagin insan hatrina bile saglikli verir. 


Sağol canım yapacağım bu söylediklerini Rabbim inşallah sağlık verir bebegime.
-Reklam-
0 oy
(455 puan)

Ben kalbi delik doğmuşum kalp deliği evet mühim bişey ama zaten genellikle 18 yaşına kadar kapanıyor kapanmaz ise müdehale edilebiliyor 18 yaşıma kadar 4 delik ve 1 kalp duvarı çatlağım kapandı çok şükür.. Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah .. 

Çok geçmiş olsun. 1 tane delik varmış o da çok küçük dedi. Umarım benim kızım da çok güçlü olur ve iyileşir  teşekkür ederim.
Allahın iziniyle prenses sağlıklı güçlü olacak annesi hiç üzülme stres yapma eminim sen kızına çok güzel destek vericeksin ve birlikte atlatıcaksınız.. Dualarım sizinle ❤
0 oy

Çok yakın arkadaşımın bebeği kalbi delik doğdu. Çocuk kardiyolojiye gittiler 6 ayda bir kontrole.1 yaşını doldurup gittiklerinde tamamen kapanmıştı. Hiç merak etme delik küçükmüş kapanır mutlaka

Ay inşallah canım ya Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
0 oy
(88 puan)

Canım ben hemşireyim anatomiden hatırladıgım kadarıyla anne karnında hep bebegin kalbi ilk başta delik oluyor o delik kalp büyüdükçe kapanıyor bazı bebeklerde daha geç kapanıyor bazen doğumdan sonrasına kalıyor ama % 95 inde kesin kapanıyor diye biliyorum yani çok sıkıntı etme dua et allah yardım eder inşallah

Amin canım çok sağol ☺ içimi rahatlattın
(25 puan)
Bna da dediler 23. Haftada özel doktora gittim bi sıkıntı göremedim dedi üstüne olmadım Allah'a sığındım bişey yoktur diye düşünüyorum kötü düşünmek de istemiyorum 39+2 şu an doğumumu bekliyorum umarım bi sıkıntı çıkmaz zaten emin değilim falann dedi bna

İlgili sorular

648,201 soru

3,416,616 cevap

4,247,198 yorum

183,217 üye

...