0 oy
913 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (23 puan)
Kızlar selam bu epidural anestezi veya spinal anestezi işlemi sırasında çok acı ve ağrı oluyor mu acaba :/ ?
Gebelik haftası 28+4

5 Cevap

0 oy
(3 puan)
Sezeryanda spinal anestezi tercih edilir. Bende ilk bi 5 dk yan etkisi oldu sonra geçti .Dr un dokunduğunu hissediyorsun sadece. Ameliyattan sonra zaten ağrı kesici veriyorlar. Genel anesteziye oranla daha çabuk toparliyorsun.hele ki bebeğin doğumuna şahit olmak müthiş birsey
(23 puan)
Nasıl bir yan etkisi oldu peki:/
-Reklam-
0 oy
(1,935 puan)
Iğne kocaman olmasına rağmen hiç acı hissetmem doktorumda kafamı dağıtmak için sorular sordu sohbet etti 
0 oy
(1,376 puan)

Asla spinal olmam bel ağrısı sıkıntım var zaten ve panik atagim biraz o durumda çok tedirgin olurum .

İlk çocuğumu genel anestezi oldum .tek sıkıntım uyandığımda dikiş ağrılarım çok kötüydü sağa sola donemiyordum ama 4 günde toparladım kendimi normal hayatına döndüm .

Birde aşırı kan geliyor zaten yatakdasin su gibi alttan akıyor o durum biraz kötüydü .ikinciye hamileyim yine genel olacam .

3.cu olsa onuda genel yaparım .
İlk cocukda 40 kiloydum hamile kaldığımda
Bu çocukta da 40 kiloydum hamile kaldığımda 
İlkinde 50 kilo ile doğuma girdim .
Bunda belli değil bakalım daha çok yolumuz var 
(919 puan)
Şöyle söyleyeyim her ikisini de tecrübe etmiş bir anneyim. Spinal daha rahat, daha ağrısız ve daha konforlu. İlkinde uyanırken ağrıdan mahvolmustum. Sanki kendimde de değildim kafam karışmıştı. Bebeğimi herkes görmüş ben daha görmedim. Dikiş acısınavparil filan fayda etmedi bebeğimi tutamadım, emziremefim bile. İkiciyi spinal oldum Ağrı sancı hucbisey yok. Bı iğne o kadar. Bebeğini ilk sen görüyorsun. Bebekle beraber geliyorsun odana 2-3 saat uyusuklugun geçmiyor. Kendindesin bebeğin yanında. Bol bol fotoğraf çekilip, emzirebiliyorsun. Sürekli ağrı kesici yaptıkları için de genel kadar ağrı duymuyorsun. Bu üçüncü yine spinal olacağım kısmetse.
0 oy
(1,978 puan)
Onceki hamileligimde spinal anestezi ile sezeryan oldum,herhangi bir ağrı sızı yan etki yapmadı bende.Yani belden iğneyi yaparlarken bile hissetmedim.Doğum sonrası bel ağrısı baş ağrısı gibi sikayetlerimde olmadı.
0 oy
(3,680 puan)
Bir arkadaş sordu bende merak ettiğimi yazdım. Çok bilmişin biri gülmüş alaya almış. Tek sorun bumu falan diye yazmış ukala. Çok sinirlendim canım ya umarım sana da yapmazlar. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 737 göst.
0 oy
3 cevap 303 göst.
0 oy
2 cevap 256 göst.

648,322 soru

3,417,234 cevap

4,247,982 yorum

183,268 üye

...