0 oy
398 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (10 puan)

Aslında soru değil öneri, haftalarca yaptığımız araştırma sonucu 2li testte sıkıntı olmamasına rağmen tamamen hassasiyet sebebiyle genox (niftytest)genlab kıyaslaması yaptık her iki temsilciyle görüştük, broşürler forumlar derken arada 1000tl bir fark vardı, anladıkki bu durumu KULLANANLARvarmış,öncelikle kesinlikle ilgi alaka ve tecrübe için nifty testi öneriyorum 2000tl. Detaylı ultrason için hayatınızda karşınıza çıkacak en işi bilen ve sürekli görmek isteyeceğiniz kişi tabiki detaylı ultrason diyince akla ilk gelen Prof. Dr. Atıl YÜKSEL aylar öncesinden randevu gerektiriyor biraz ücreti de yüksek 900tl ama herşeye değer,içiniz rahat ayrılıyorsunuz. 40dk bebekte bakmadığı yer kalmıyor hatta sonra odasına alıp açıklıyor. Tecrübe hamilelikte çok önemlidir tecrübe yoksada bizim gibi araştırarak önerilere kulak verirsiniz benden naçizane öneri...

Gebelik haftası 20

1 cevap

0 oy
(20 puan)

<3 tşk ederim. Nerde bu dr yerin acaba. Detayli bilgi verirmisiniz. Ve kaç haftalikta yapila biliniyor bu testler acaba.

(14 puan)
Test yaptım ikincisi hafif silik çıktı sonuç ne anlamadım ama ikincisi belliydi
(14 puan)
Lütfen cvp verin
Ayni gündemi yaptiniz. Ondan kaynakli ola bilir. Ve herzaman sabah idrari ile yaptirmaniz gerek. Kanamaniz yoksa endişe etmeyin derim.
Merhaba,biraz geç gördüm nifty test için googledan yazarsanız zaten onlar gelip kanınızı alıyor bilgilendiriyor beni işyerime gelmişlerdi, Atıl hoca da şişlide mariotte plazada biliyor oradakilrr onunda kendi sayfası var
Merhabalar. Atıl hoca nifty test sonuçlarına  önem veriyor mu?  Bazı perinatologlar sadece amniyosentezi baz alıyorlarmış? Bilgi verirseniz sevinirim.
-Reklam-

647,961 soru

3,415,725 cevap

4,246,179 yorum

183,145 üye

...