0 oy
315 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (9 puan)

112.86 HCG değeri ile hamileligimi dün öğrendim. Doktor bebeğin damla kadar göremeyiz şuanda haftaya gel dedi. Beklediğim bir bebekti. Geçen aylarda olmuyor diye yiprandigim uzuldugum bir bebekti çok şükür kavuştum. Ama kalbimde o kadar çok endişe var ki. Kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum sadece çok küçük olduğunu biliyorum. Ya tutunamazsa ya kaybedersem diye iki gündür o kadar endişeliyim ki. Siz hamile anneler, doğumu yakın olanlar bu tarz endişelerle nasıl baş ettiniz? 

9 Cevap

0 oy
(9,888 puan)

O endise de bitmiyo korkuda cnm 24 hafta olacam 23. hafta bana cooook uzun geldi bu hafta yani ve hala endise korku cok var

(9 puan)
Sanırım annelik böyle bişey. Dogsa da bitmeyecek endişesi korkusu. :) Allah yardımcınız olsun
(9,888 puan)
Amin cumlemizin insallah yasanmisliklar insani mahfediyo rabbim evlat acisi yasatmasin sag salim alalim kucagimiza
-Reklam-
0 oy
(3,236 puan)
Hamile oldugumu ogrendigimden beri hic bitmedi endiselerm. Kese gorunucek mi? Kese gorundu ya bebek gorunmezse? Bebek göründü ya kalp atisi? Onu da duyduk. Bu kez de taramalar çıktı. 2Li taramaya giricem ya kötü bsey derse diye endiseliym. Gecmiyo yani. :)
(9 puan)
:) doğrudur. Peki zahmet olmazsa birşey sorucam. Doktor hamilesin dışında bişey söylemedi ama hadi bu değerlerle 4 haftalık hamileyim diyelim kese ne zaman gözükür? Ve bebeğin kalp atışları ne zaman duyulur ,?
(3,236 puan)
Benim gec dollenmeydi o yzden 6+4 gbi gorduk bebegi. Kalp atisini da 8 de duydum. Ama her gebelikte degisiyo tabi :)
(305 puan)
Değerleriniz 1000nin üzerinde iken kese görünür.  
Endişe korku hiç bitmiyor bitmicekte sanırım
0 oy
(1,638 puan)

Korkma canım sabırlı ol kötüyü sakın çağırma pozitif düşün bebisini 2 haftaya görürsün inş 

(9 puan)
İnşallah. Zaman herşeyde hızlı geçiyor da anne olunca geçmiyor :))
0 oy
(27 puan)

Yaa henüz 3-4 haftalık :)) son adet tarihine göre hesaplayabilirsin. Ben de ayni durumdayim kalbi atacak mi kese bos mu dolu mu? Bir cok tilki dolasir kafan da. Ben  bol bol yatiyorum dinleniyorum. Son 1 haftadir sürekli uykum var o yuzden cok dusunemiyorum artik sakin ol ve dua et, :) 

(9 puan)
Allah analı babalı büyütsün. Ben her saniye düşünüyorum. Çalışıyorum bir de ama sürekli uykum var. Eşimin her hareketi batıyor afedersin boğazını sikasim geliyor arada. Sürekli araştırma halindeyim. Bu kadar okumak iyi mi bilmiyorum.
(27 puan)
Ahh canım her hamilelikte biri batiyo iste :D bana da kayınvalidem çok itici geliyor. Bu sorunun çaresi yok maalesef bebegini düsün kasma kendini. Doktorum bana hep fazla google da takılma der ;) akıșına bırak fazla araștırma:))
0 oy
(7,364 puan)

Bebeği için endişe etmeyen anne var mi ki canım hepimiz aynı endişeleri yaşıyoruz ilk gebeligim de değerler çok düşüktü yavaş yükseliyordu neler neler söyledi doktorlar bile bağlanma düşer ya da gerçek bir gebelik değil dediler ama ışte ordaydi gerçekti minik kızım :) dogunca endişeler biter sandık ama bu sefer daha başka endişeler başladı omrumuzun sonuna kadarda endişeler bitmicek şimdi ikinciye hamileyim tamamen tevekkul ettim rabbim görelim neyler neylserse güzel eyler :) 

0 oy
(2,622 puan)

Canım benim o endişe hiç bitmiyor 24 haftalık olduk bazen hisstmyrum acaba bişymi oldu dye sürekli bir endişe içindeyim tek çaremiz güzel rabbime bol bol dua etmek sende inşllh sağlıklı sıhatli kucağına alırsın 

0 oy
(35 puan)

Ben bol bol dua ettim ruyalatimda bile goruyordum resmen kotu birdey olacak diye çok sukur 36 haftafayim kendi ferah tut dua et 

(9 puan)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin
0 oy
(2,584 puan)

Acele etmeyerek bi de doğru düşünerek birazda deneyimleyerek aklından kötü şeyleri uzaklaştır işini Allaha bırak onun emanetini taşıdığını düşün hepsi bu

0 oy
(179 puan)

35.haftadayim o endiseler cok yordu beni. 20li haftalar geçmek bilmedi bana ilk gebelik oluncada ne yasadigimida bilmiyordum surekli doktordaydim. Simdi rahatladim o da hafta ilerledi diye. Simdi ise annem 2 hafta daha kaldi diyorum. Herseyin basi stres sakinleştirmeye calis kendini. Yapacaklarina odaklan. Ben bütün yazi takvime bakarak geçirdim. Cok zor bir yaz oldu benim icin :((

(9 puan)
Çok zor olmalı neyse ki artık sona yaklasmissiniz maşallah. Endişe öyle bişey boyuttaki hamilelikte akıntı normaldir biliyorum her akıntı da lavobaya eyvah kanama mi diye koşuyorum. Sonra görüyorum ki akıntı ohh diyorum.
(179 puan)
Sen kanama diye koşuyormuşsun ben suyum geldi diye kosuyordum. Halada oyle. Bende ilk zamanlar adet sancisi gibi sancilarim olurdu diyordum kesin adet okdum kanamam geldi bakıyordum yok bisey.

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 145 göst.
+1 oy
0 cevap 145 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.
2 Eylül 2022 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Hp7347 (77 puan) sordu
0 oy
8 cevap 923 göst.
5 Eylül 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elifffo (660 puan) sordu

652,838 soru

3,434,560 cevap

4,267,834 yorum

184,502 üye

...