0 oy
142 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (76 puan)
22.haftamdayım 1 haftadır belimin yan boşlukları ağrıyor özellikle sabah uyandığımda daha çok oluyor. Bel ve kuyruk sokumunda ağrı yok, sizlerde var mı böyle birşey normal mi , böbreklerimde mi sıkıntı var acaba.
Gebelik haftası 22+0

2 Cevap

0 oy
(1,264 puan)
Gün içinde sık tuvalete giderken gece tuvaletim gelse de uykudan ayılıp tuvalete gitmem sürem çok uzuyor. O yüzden sabahları kalktığımda aynı ağrıyı ben de hissediyorum. Böbrek büyümesi olabilir belki, doktorum her kontrolde ultrasonla böbreklerimi de kontrol ediyor. Sağda büyüme olduğunu ve o tarafa mümkün olduğunca yatmamamı söyledi. Siz de doktorunuzdan rica edebilirsiniz belki. 
(76 puan)
Evet ayrıntılı da bakıldı sağ böbrekte büyüme var ama idrara sıkışık olunca olabiliyor demişti o an idrara sıkışık olduğum için öyle çıktı sanıyordum. Bi çözüme kavustunuz mu , gece boyu zaten sağ ve sol dışında yatmiyorum.
(1,264 puan)
Çözümüm yok ne yazık ki. Uyku arasında sağ tarafa dönünce ya böbreğim ağrımaya başlıyor ya da kız aşırı tekmeliyor, sola dönmeye çalışıyorum. İnşallah hamilelik sonrası geçen bir şeydir.
(76 puan)
Sağa yatmamaya çalışayım uykuda donmezsem bakalim :) peki bobrek buyumesi normalmiymiş ben 1 ay sonra gitcem kontrole size ne dediler başka
(1,264 puan)
Bazı bünyeler yapabiliyormuş, "iyi tarafı seninkinin tek taraflı olması, solunda sorun yok, her kontrolde bana hatırlat bakmamı." dedi sadece.
(76 puan)
Ah bu kızlar :) bakalım benim doktorum ne diyecek randevu bulabilirsem
-Reklam-
0 oy
(3,684 puan)
Bana genelde yatarken oluyor kuzum o. Bacağıma kadar vuruyor ağrısı 
(76 puan)
Sizin daha farklıymış , benim belimin yanina bukulunce geciyor gibi oluyo ama karnim cok geriliyo oylede gobek deliğim aciyor hayirlisiyla bi dogum yapsak :) magnezyum kullaniyormusun bacaga vuran kramplarda magnezyum kullandirtiyorlar
(3,684 puan)
Kullanıyorum canım ama fayda yok gece tutuyor yine hatta madensuyu falan da içiyorum. İnşallah canım ya sağlıkla doğsun lar da
(76 puan)
Dertler gece başlar zaten , Allah şifa versin böyle böyle bitireceğiz sanırım günleri

İlgili sorular

650,851 soru

3,426,620 cevap

4,259,024 yorum

183,944 üye

...