0 oy
59 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)
Merhaba kızlar. 2 Ay lik hamileyim bugün sabah çok şiddetli bir ağrı ile uyandım apar topar hastaneye gttik kist var mis bir hafta once ki muanede kist yoktu yanınada görmedi bilmiyorum  kontrol edicez büyürse doğumdan önce ameliyat olabilirsin dedi ilaç olarak parol verdi bu ikinci gebeliğim ve ben korkuyorum varmi başına böyle birşey gelen.
Gebelik haftası 8.

2 Cevap

0 oy
Benim 6 hafta kontrolumde 7 cm kist vardi. Bebek bile dgru durust goremedik. 12 hafta ikili teste hic birşey yoktu. Sonrada karsilasmadik. Gebelik kisti olabilir dedi.
(11 puan)
Yani ilk var di sonra geçti mi
Evet en basinda vardi. Doktor 12ye kadar kendiliginden gitmezse ufak bir operasyonla aliriz dedi gerek kalmadi. Senin kist ne kadar.
(11 puan)
Inşallah benimde öyle olur 3 4 santim dedi ama benim ara ara şiddetli agrım var sizin varmiydi
Benim yoktu ama benim agri esigim yuksek pek anlamamis da olabilirim
-Reklam-
0 oy
(95 puan)
Bende gebe oldugumu öğrendiğimde doktorum keseyi gördüm sol tarafta da bir kist var demişti ama bir anlam ifade etmiyor şuan dedi sonraki kontrollerimde sordum hep sıkıntı yok dedi kendi kayboluyormus küçük olduğu zaman ve bu gebelik kisti bebeği besleyen bir kist gibi dusunebilirsin demişti şuan 27 haftaligiz birşey yok çok şükür inşallah seninde kaybolur kendiliginden 
(11 puan)
Inşallah benimde öyle olur ağrısı dayanılmaz oluyo

İlgili bir soru bulunamadı

654,714 soru

3,441,665 cevap

4,275,686 yorum

184,972 üye

...