0 oy
289 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (123 puan)
Kızlar 12 hafta 4 günlük hamileyim bugün ikili taramaya girdik. Crl (baş popo arası mesafe) 64 çıktı ense kalınlığı 1mm iyi mi normal mi ölçüleri bilginiz var mı 
Gebelik haftası 12 hafta 4 gün

4 Cevap

0 oy
(1,485 puan)
Ense kalinligi normal canim 
(123 puan)
Sağol canım yargılamadan bildiğini söylediğin için
-Reklam-
0 oy
Gayet iyi ense kalınlığı 
(123 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(415 puan)

Arkdasim çok merak ettiğim birşey var yanlis anlamazsınız

Bende girdim ikili teste 2gun sonra nasipse dokturumu ariycam o beni bilgilendiricek
Sizede bu testiniz çıktığı zaman bilgilendirmiyormu burda çok paylasiliyor ikili test soru soruluyor ya acaba doktor birşey demiyormu bu testle ilgili?
(123 puan)
Sizin gittiğiniz doktorlar özel mi devlet mi nasıl bilemem. Benim gittiğim doktor hiç bişey demedi. Sadece kan vereceksin 2 hafta sonra geri gelip sonucu alacaksın dedi. Ben gebelik takip çizelgesinde yazanları yazdım buraya. Kimsenin keyfinden bişey sorduğu yok. Herkes sizin gittiğiniz doktordan aldığı bilgileri alamıyor demek ki!
(415 puan)
Kızmani gerektiren bı durum yok.
Bende daha bilgi alamadım surekli soruldugu için merak amaçlı acaba doktorlar bilgi veemiyormu gibisinden sordum burda kimse kimseyi yargılamiyior bende özele gidiyorum sonucum çıkınca acaba bilgi vermiyormu gibisinden merak için sordum.
 ha özel ha devlet farketmiyor yani kucumsenmis gibi algilanmasin soru sormana herhangi bi tepki göstermedim.
Yanlis anlasildiysam kusura bakilmasin.
(415 puan)
Anladım asyacim arkdas baya yargilaniyomus gibi çekmiş :) halbuki ben burda bende teste girdim sonucum cikicak özele gidiyorum ama özel diye birşey belirtmedm sadece acaba doktorlar bilgilendirmiyormu onu merak ettiğim için sordum :)
Pekk yanlış yere çekmiş arkdas.
(329 puan)
Aslinda vende kotu birsey demeyim sadece doktorun bilgi veridgini ama arkadaslar icini rahatlatmak istedigi icin byrdan da sordugunu dile getirdim o beni cok yanlis anlamis olmaliki bukadar tepki vermis ben kimseye neden bu soru sordun cok sacma felan demedim yani benim doktorumun dedigini dile getirerek senide rahatlatmak istemistim arkadas kendi ustune alinmis neden bilemiyorum :))
(415 puan)
:) neyse bosverelim kuzum sağol yinede ❤️
0 oy
(1,978 puan)
2 li tarama da burun kemiği oluşumu ve ense kalınlığı ölçümü önemlidir.Ense kalınlığı normal sorun yok.
(123 puan)
Teşekkür ederim

651,928 soru

3,430,862 cevap

4,263,504 yorum

184,255 üye

...