0 oy
112 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (35 puan)
Merhaba ikiz bebeklerime hamileyim ve detaylı ultrasan için doktor konusunda çok kararsızım istanbulda yaşıyorum  kendi doktorum murat muhçu isminde doktoru eşimde araştırma yapmış mehmet uludağ gidelim diyor riskli gebelik geçiyorum bu doktorlar hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirmi şimdiden herkese teşekkür ederim 
Gebelik haftası 18+2

2 Cevap

0 oy
(2,871 puan)
Murat Muhcu Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesi perinotoliji bölümündeki doktor. Kendisinde ikili testimi ve ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım çok iyi bilgili bir doktor. Ben aşırı kiloluyum kaç tane özelde doktora ayrıntılı için sordum hiç biri kendine guvenemedi kilolu olduğum için ama Murat hoca çok iyi bakti gördü ilgilendi. Gayet iyi bı doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Aynı hastanede Ayşe diye bı kadın var perinotoliji bölümünde kesinlikle ona alma onu hiç önermiyorum.
(35 puan)
Çok teşekkür ederim cevabınız için
(2,871 puan)
Rica ederim Rabbim evlatlrimizi sağ salim bizlere kavuştursun inşallah ❣️
(35 puan)
Aminnnn inşllahhh
-Reklam-
0 oy
(187 puan)
Merhaba,

Murat Muhçu çok iyi bir dr ben ilk hamileliğimde sırf ikili tarama için o dr gitmiştim. Özellikle tercih etmiştim ve ben bağcılarda oturuyorum. Dr Ümraniye devletteydi. Bende başka tanıdıklardan duymuştum o dr hatta tanıdığım bir gebenin bebeğindeki rahatsızlığı erken teşhis edip kurtarmıştı.
(35 puan)
Çok teşekkür ederim cevabınız için

651,365 soru

3,428,752 cevap

4,261,239 yorum

184,112 üye

...