0 oy
321 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (6 puan)

Kızlar 11+4 haftalık hamileyim bugün 2 li tarama testi yapıldı ve ense kalınlığı ölçüldü normalden kalın çıktı bu durumla karşılaşan oldu mu?

Gebelik haftası 11

3 Cevap

0 oy
(2,492 puan)

Kac cikti canim ? Ultrasonlar tam net olcemiyoe kiloyuda boylarida boyle yuksek cikip sapasaglam dogan cok bebis okuyor. 13.haftadanda bi daha olctur

(6 puan)
4 mm çıktı canım doktor sonuçlar çıksın ondan sonra daha detaylı konuşuruz dedi ama 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum
(2,492 puan)
Rabbim en hayirlisni bilendir canim insallah gonlunuzu ferahlatir
-Reklam-
0 oy
(1,660 puan)
Canım bende de oldu. Iki li uclulde hiç bi sorun cikmadi ense normaldi. Ultrason da ense kalim dedi Ozele gidiyordum doktor fakülteye sevk etti. gun gecti faln diye fakülte de Oyaladilar bidaha bakmadilar. Zaten ense kalinligi Down sendromunun belirtisi. Benim bebegimde ensesini bidaha hesaplamadilar. Ama kalbi delik olduğu anlasildi ayrıntılı ultrason  da. Ense kalinligi falan hep baglantiliymis. Aldir dediler aldirmadim bebegim dogdu down mus 3gun yasadi kaybettim. Yani dicegim ne olursa olsun güçlü ol hersey olabilri. Duzelebilir sagliklida doğabilir. Bana Rabbim nasip etmedi. Ama sana ayni sey olacak doye bise yok. Korkma dua et. Rabbim nasip edecek olduktan sonra her turlu verir.
0 oy

Allahım esirgeye Bend e 3lu test yaptım sonuçları bekliyorum ama korkuyorum:(

(6 puan)
İnşallah temiz çıkar canım kalbini ferah tut
(1,660 puan)
Korkma canım. Rabbim nasip etmesin yeterki benimki testlerde normal çıktı ama yine oldu. Testte olumsuz cikip dogunca normal olan var. Nasip kısmet.
INŞALLAH temiz cikar canlarim RABBİM kimsenin başına vermesin. Şu down senderomu ne kadar yayginlasti. Bizim bir arabada oldu ALLAH im uzak eylesin:(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
5 gün önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Melek Polat (17 puan) sordu
0 oy
0 cevap 72 göst.

654,847 soru

3,442,117 cevap

4,276,194 yorum

185,009 üye

...