0 oy
180 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (19 puan)
Merhaba. 6+2 haftalık hamileyim. Henüz Dr a gitmedim evde test yaptım sadece. Pzt randevum var. Dün çok çok az lekelenme oldu kahve rengi. İhtimalleri şöyle sıralıyorlar ;  yerleşme kanaması, kimyasal gebelik, düşük tehdidi... Benim sorum eğer kimyasal ise kendi kendine düşer mi? Bir de hastalıklı embriyo düşük olur deniyor,  bunu ilaçlarla durdurmak doğru mu sizce? Ben 1 yıl önce 25 haftalık erken doğum yaptım. Bebeğimle kalp ve beyin sıkıntıları oldu. Ama sonradan mı oldu bilmiyorum.  Bu yüzden merak ediyorum ne diyorsunuz müdahale edilmeli mi? Düşük tehdidi olup sağlıklı bebeği olan var mı ?
Gebelik haftası 6+2

2 Cevap

0 oy
(36 puan)
Yani kanaman leke olaraksa problem yok. Ama yoğunlaşıyor sa düşüyordur. Benim öyle oldu çünkü. Ve her leke düşüyor anlamına gelmiyor kaslar genişliyor rahm kendini hazırlıyor yani bir çok kişide olan bisey bu her 2. Kadında oluyor yani bu leke konusu. Bence yoğunluğuna siz dikkat edin. 
(19 puan)
Teşekkür ederim sağolun
-Reklam-
0 oy
(55 puan)
Benimde o haftalarda gelmişti doktoruma sordum hemen kan uyuşmazlığı olabilir demişti dikkate alın ben o haftalarda kan uyuşmazlığı iğnesi oldum
(19 puan)
Sizin kan grubunuz ne ki
(55 puan)
Benim ab negatif eşimin de pozitif

651,067 soru

3,427,447 cevap

4,259,972 yorum

184,017 üye

...