0 oy
114 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (275 puan)

Selam kızlar bundan bir hafta önce idrarımı yaptıktan sonra bir iki damla kan gördüm o akşam acile gittim kan ve idrar testi yapıldı serum takıldı bebeğim de Allah'a şükür Herhangi bir sıkıntı çıkmadı sadece idrarımda iltihap kan göründü oktor 2 tane İlaç yazdı doktoruma görülmemi söyledi randevum çarşamba günü �laçlarımı aldım ama kullanmadım doktoruma göstermedim bol su içtim birkaç gündür kanalı falan hiçbir şeyim yoktu az önce yine tekrar idrarımı yaptıktan sonra çok açık aşırı açık renktekan gordum  herhalde gene tekrar başlayacak bir ilaç hap diğer ilaç fitil mi hap mi  cözemedim resim atacağım şimd  kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim

image

1 cevap

0 oy
(1,264 puan)
Progestan kahverengi akıntılarda, açık renkli kanamalarda ağızdan hap veya vajinal fitil olarak kullanılan bir hap. Rahmi güçlendirmek ve düşüğü önlemek için. 

Enfexia'yı bilmiyorum, enfeksiyon için bir antibiyotik verdi büyük ihtimalle. 

"Kendi doktorunuza da danışın" demiş, doğru olanı yapıyor ama ben olsam başlardım. 
(275 puan)
enfexia  yi aldim ama progestanı  alamadim  cünkü hap mı fitil mi  ayirt  edemedim  yuvarlak bir yapisi var
(1,264 puan)
İki türlü de kullanılır. Genellikle yan etki yapmaması için fitil olarak öneriyor doktorum. Günde 2 tane yazıldıysa gündüz fitil, gece hap olarak alabilirsiniz aynı ilacı. Fitil olarak kullanırken temiz parmağınızla itebildiğiniz kadar itin, yarım saat kalkmayın.
-Reklam-

653,933 soru

3,438,773 cevap

4,272,254 yorum

184,776 üye

...