0 oy
488 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (258 puan)
düzenledi

kızlar idrarımı bekletmemeye özen gösteriyorum ama sanki beklettiriz de mesane kısmını yormuşuz gibi bir ağrı olur ya anlatabildim bilmiyorum ama bu şekilde hissediyorum..

Gebelik haftası 21*0

3 Cevap

0 oy
(1,112 puan)

Yarın drnu arayıp bir sor cnm kanama varmı

(258 puan)
kanama yok , bir kaç gün önce detylı ultrasondan çıktık herşey çok iyiydi.. gelişimi de 6 gün önde gidiyordu.. işte telefonum garantiye gitti arayamıyorum burayla da site üzerinden irtibattayım..
-Reklam-
0 oy
(1,321 puan)

Doktoruna danis muhakkak cnm . Kontrolumde doktorum alttan agrin varmi diye sordu.olursa gel hemen dedi. Rahim agzini olcuyormuslar . Kisalma olabiliyormus ve dikis gerekiyormus . Dun baya korktum ama sukur  normal dedi  . Hergun farkli birseyler ogreniyo insan .

(1,321 puan)
Bir hastama dikis attim biraz once dedi .  Seninkisi nedir blmiyorm cnm. Ama ufak bseyde olsa bi doktorunuza danisin burda herkes herseyi farkli yasiyor  . İki canli oldmuz icin daha da dikkat etmemz lazm
(258 puan)
telefonum geldiğin de soracağım ama doktorumdan da hiç memnun değilim.. radyologdan gösterdiğim sonuçları gösterdim magnezyum ve demir ilacı kullan dedi ama yazmadı haliyle nasıl bilebilirim. o da da iki hasta daha vardı o yüzden acele ettirdi.. bu saatten sonra aynı hastahanede farklı doktora gitsem sorun olur mu.. Demir ilacını biliyorum ama magnezyum ilacını bilmiyorum.
(1,321 puan)
Sorun neden olsun ki . Memnun kalmayip degistirebilirsin.Özelde mi devlette mi doktorun?
(258 puan)
özelde bi de başta sezeryan olma ihtimali vardı bebeğin eşi aşağıda rahime yakındı, ayrıntılı ultrasonda da radyolog hayır canım yukarıda bebeğin eşi dedi hatta bak burada diye karnımın üzerinde gösterdi.. bu durumda da sezeryan gözükmüyor.. ve doktorum erkek normal doğum olacaksa bayan doktorla devam etmek bana kendimi doğum esnasında daha rahat hissettirecek.
(1,321 puan)
Uc hastayi iceri devlette aliyorlar ozelde almalari ilgnc gldi cnm  . Degstr memnun degilsen
0 oy
(531 puan)

Bnde ıdrara ckınca aynısı oluyotutsamda tutmasamda yaparkn sonunda heo bı ahrı oluyor

(258 puan)
heralde aynı şeyi yaşıyoruz.

648,162 soru

3,416,439 cevap

4,246,946 yorum

183,204 üye

...