0 oy
143 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (970 puan)
Selam kızlar, 3 4 gündür kabızlık ve gaz sorunum vardı. Evde duphalac vardı sabah aç karnına ve öğleden sonra aç karnına birer ölçek içtim. Bol bol su içtim incir falan da yedim şimdi rahatladım hatta ishale döndü. İlacın prospektüsünde günde 3 4 sefer yazıyor ama emin olamadım siz nasıl kullandınız? Sorun çözülünce bıraktınız mı devam mı ettiniz? Şimdi bırakırsam yeniden kabızlık yaşar mıyım diye korkuyorum.
Gebelik haftası 26

4 Cevap

0 oy
(743 puan)
Canım sorun çözülünce içmedim. İshal de iyi olmuyor zaten. Doktorum verirken günde en fazla 4 defa içebilirsiniz ama çıkarsan tuvalete içme fazla dedi. İshale vücut su kaybediyor daha zararlı
(970 puan)
Evet ya su kaybından halsiz düşüyor insan. Daha içmeyeyim o zaman. İlk defa kullandım ben de.
-Reklam-
0 oy
(823 puan)
Bağırsak tembellestiriyor ben sadece tuvalete çıkamayınca kullanıyorum çok zorda kalırsam yoksa kullanmıyorum günde bir kez oda iki kez içmedim iyi birşey değil sonuç olarak ilacda olsa tuvalete onla çıkmaya çalışmak bağırsakları tembellestiyor sürekli ona ihtiyaç duyarsin
(970 puan)
İlk defa içtim ben de. Zaten bir an önce etkisini göstersin diye incir elma armut falan da yedim fazla içmek istemiyorum. Şimdiye kadar hep beslenmeyle çözdüm ilk defa yetmedi son çare kullandım artık.
0 oy
(213 puan)
Doktorum bana gunde 3 defa 1 olcek dedi

Mecbur kalmadigin surece kullanma dedi

Sanirim 3 ayimi doldurmadigim için.Herkeste etkisi farklı.

İçerisinde laktoz oldugu için benim mide rahatsızlığını tetikledi.Rahatsizlandim.Ve bana gaz yapti sadece.Sikayetinuz 0lmadigi zamanlarda kullanmayın. 
(970 puan)
Sabah ve öğle içtim normale döndüm artık içmem. Bana da tüp bebek tedavisini yapan doktorum vermişti sakın kendini zorlama bunu iç diye. Zorlanmak da iyi değil.
0 oy
(99 puan)
Ben kabızlık şikayetim oldukca kullandım sürekli kullanmadım 
(970 puan)
Anladım canım. Ben de bıraktım içmem daha. Sorun çözüldü neticede :))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 145 göst.
0 oy
6 cevap 186 göst.

651,936 soru

3,430,903 cevap

4,263,565 yorum

184,258 üye

...