0 oy
222 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (128 puan)
düzenledi

Kizlar çok afferdsiniz 11+4 günlük gebeyim kabızlık yaşıyorum doktor Duphalac bu ilacı verdi ama pek işe yaradığını söyleyemem kayısı hoşafı falan iciyirum  bol su tüketiyorum ama serklaj ameliyatı olduğum için bAuralar çok hareketli değilim istihrat ediyorum genelde ama ne denesem banamasin demiyor önerileriniz var mı (bitkisel şeyler hariç)

Gebelik haftası 11+4

4 Cevap

0 oy
(56 puan)
Haftamız aynı ben de gebelik başindan beri ayni sorunu yaşiyorum , duphalac bende ise yariyor ama yemek ya da kahvalti sirasinda al duphalacı, hoşafı da şekersiz yapmani tavsiye ederim
(128 puan)
Tamamdır cnm çok teşekkür ederim elimdeki Hoşaf bitsin yenisini şekersiz yaparım inşallah faydası olur
(56 puan)
Rica ederim :) gercekten cok zor kabizlik, bide ben bazen sıcak süt iciyorum oda ise yariyor , Allah kolaylık versin
(128 puan)
Canim bir arkadaş elma dedi yedim ve inanılır vegibi değil.hemen çıktım çok şaşırdım :) özellikle aç karinina ye dedi yarın öyle yapcam sanada fikir olsun kabuğuyla beraber
(56 puan)
Tamamdir ben de denerim , teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(1,749 puan)
Pırasa yemeği tavsiye ediyorum ben canm. Ben pırasa da buldum çözümü 
(128 puan)
Pırasa yemeğini haftada bir yiyorum canım deneyeceğim com teşekkürler
0 oy
(970 puan)
Sana sıcağı sıcağına tavsiye vereyim canım. 3 4 gündür ben de yaşıyordum bu sorunu. Bu sabah aç karnına 2 ölçek duphalac içip üstüne de 1 bardak su içtim. Bağırsaklarım hemen hareketlenmeye başladı. Öğlen de aç karnına aynısını yaptım şimdi rahatladım normale döndüm diyebilirim. Gün içinde 1 tane armut 3 4 tane de kuru incir yedim. Sanırım hepsi birleşince rahatlattı beni. Bol bol su iç ama.
(128 puan)
3-3.5 litre arası su içiyorum cnm dediğin gibi ilacı birde öyle deneyeceğim çok teşekkürler gerçekten çok zor umarım geceler bir arkadssim elma dedi şimdi onu denedim hemen çıktım kabuğuyla beraber
(970 puan)
Evet canım elma armut da iyi gelir. Bunları yedikten sonra üstüne 1 bardak su iç daha etkili oluyor.
0 oy
(1,038 puan)
Canim ben hergün açlık otu kullaniyorum hamile kalmadan oncede onu kullaniyodum sürekli simdide ayni doktora sordum bi sorun teşkil etmez icebilirsin dedi. Sende açlık otu al aktardan zorda kalinca iç. Aksam yatmadan once iç ertesi gün sabah çıkarsın tuvalete.
(1,038 puan)
Ben zaten kendi yaptigim seyi söyledim. Tavsiye de bulundum sadece. Yapıp yapmamak ona kalmis kendini o bilir sonuçta. Doktorum kimyasal bisey degil kullan ama miktarini arttirma dedi bana sadece.
(1,485 puan)
Sen bi internetten arastir bakalim hamilelikte kesinlikle kullanilmamasi gereken otlari valla canim . Sinameki veya kekik caylari da kimyasal degil ama dusuge sebebiyet veriyo aclik otu da sinamekiyle nerdeyse ayni .
(1,038 puan)
Biliyorum bende ilk 4 ay icmedim zaten. İBS rahatsızlığım var kadin dogumcu duphalac verdi bi işe yaramadi. En son care dedim ben aclik otu kullaniyodum icebilir miyim miktarı arttirmadan icebilirsin dedi. Cok şükür bebeğim de gayet sağlıklı. Iki tane doktora sordum ikiside icebilirsin dedi valla canım baska carem yoktu ne yapayim.
(128 puan)
Canim yorumun için teşekkürler ama bana o tarz şeyler yasak maydonoz bile yiyemiyorum genede çok teşekkür ederim değer verip cevapladigin için :)
(1,038 puan)
Rica ederim canim benim. Allah şifa versin inşallah duzelirsin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 339 göst.
0 oy
6 cevap 485 göst.

649,819 soru

3,422,693 cevap

4,254,510 yorum

183,664 üye

...