0 oy
379 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (156 puan)
Hanımlar 10+4 haftalık hamileyim.  Basından beri bulantı baş dönmesi mide ağrısı halsizlik gibi Hiç bir belirtim olmadı benim.karbimda en ufak şişlik bile yok balik etmiyim belki de ondan. Sadece göğüs hassasiyeti o kadar. 3 hafta önce gittim en son kontrole. Bir sonrakine 1 hafta var. Hiç bir şey hissetmemek beni endişelendiriyor. Bebek iyi mi kötü mü sağlığı nasıl büyüyor mu en sonkinden ne kadar fark etti yoksa büyümedi mi acaba bi sorun var mı diye içim içimi yiyor. Benim gibi olan var mı nasıl rahatlar insanın ici. 
Gebelik haftası 10+4

14 Cevap

0 oy
(1,978 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Daha 10 haftada karin çıkmazki...bulanti kusma halsizlik herkeste aynı olmuyor bünyeden bünyeye değişiyor.En son dr gittiğinizde bebeği ve kalp atışını gördünüz duydunuz mu?İçinizi ferah tutun hayirlisiyla sağlikla büyüyordur annesi.
(156 puan)
Evet 7+3tu biz 6 haftalıkken duymuştuk doktor sorun yok iyi demişti. Teşekkürler inşallah öyledir.
-Reklam-
0 oy
(98 puan)
18 haftalık hamileyim benimde hiçbir belirtim yoktu hamile gibi hissedemiyordum kendimi ta ki 16. haftama kadar, 2 haftadır karnım büyümeye başladı ve sağ kasığıma uyguladığı baskıdan dolayı bebeğimi hissedebiliyorum ❤️ erkek anneleri rahat geçirirmiş hamileliğini :)) henüz çok küçük bebeğiniz ilerleyen haftalarda bu endişeniz gidecektir
(156 puan)
Çok sevindim adınıza.  Ilk gebeliğim çok endişeli ve heycanliyim. Inşallah ben de sizin gibi sonradan sevinirim. Hayırlısıyla alın kucağınıza:)
(362 puan)
Benim de aynı şekilde . Hiç bir sıkıntım olmadı 17. Hafta hissettim artık yüz üstü uyuyamayinca . Dediğiniz gibi benimde erkek
0 oy
(1,161 puan)
Ben de 14. Haftama girdim azıcık karnım belli pluyor bide göğüs hassasiyeti. Başka bişey yok çok şükür :)) kendimizi o kadar hazırlıyoruz ki bazen neden midem bulanmadi, başım dönmedi diye insan tedirgin oluyor. :)) Aynı tedirginlik bende de var. Doktora giderken yüreğim ağzımda gidiyorum. Bikac haftaya hareketlerini hissetmeye başladığımızda daha kolay olacak sanırım. Gerçi bu sefer de niye hareket etmedi diyebiliriz :)) Hamileyken ya da doğunca fark etmiyor anneliğin %90 endişe etmek galiba :))
(156 puan)
Gerçekten öyleymiş haklısınız belki de çok beklentiyle hazırlanıyoruz sonra umdugumuz gibi olmayınca terslik var endisesine kapılıyoruz.  Sağlıkla gelsinler :)
(188 puan)
Ancak bu kadar güzel anlatilabilirdi
0 oy
(571 puan)
Bence şükür namazı kılın,Allah'a şükredin hergun . yaşadığınız bulantı ,mide hazimsizlik, şişkinlik vs..bunların hiçbirinin bebeğin sağlığı ile alakası yok ki.. Allah'a dua edin de olmasın yaşayan bilir.. öyle zor ki yaşarsanız bir gün anlarsınız Allah herkese sizin gibi güzel hamilelik yaşatsın ne diyim..
0 oy
(143 puan)
Ben sekizinci aydayim yeni hissettim hamile olduğumu
0 oy
(788 puan)
Hamileliliğn çok yeni, hissetmemen normal, sadece biraz sabret :) 
0 oy
Canim kişiden kişiye değişir ve dediğin gibi belki halik etli oldugun için ve belkide iç karnin büyük ve dua et bulantin yok deli olursun bebegin iyidir inş:*
0 oy
(17 puan)
O haftalarda ben de öyleydim, 12. Haftaya az kalmış sonrasında insan 1 tık rahatlıyo düşük tehlikesi azalınca. Hiç bi belirti olmaması normal ben daha yeni yeni hamile olduğumu hissediyorum 20. Haftada... O da karnım çıktığından... Ayrıca 1 kez bile bulantım olmadı.
0 oy
(573 puan)
Aynen belli olmuyor kiminde benim ilkin de 4 aylıkdı öğrendim :) :) gittim direk cinsiyet öğrendim şuan gene 11 haftalığa yakınım ama bunu direk hissetim bulantılarım bitmiyor çünki.  Biraz daha zaman geçsin hissedersiniz sizde :)
(156 puan)
Inşallah:)
0 oy
(399 puan)
Benim de 10+6 belirtim hiç yok diyecek kadar az normal bence herkesin farklı geçer 
0 oy
(2,627 puan)
Benimde ayni sen gibiydi canim hissetmiyodum su an 20 haftalik olduk bi kac gunden beri hareketlerini hissediyorum  simdi anladim hamile oldugumu:)
(156 puan)
Inşallah sağ salim gelsinler :)
0 oy
(304 puan)
Gerçekten iyi durumdasınız olumlu düşünün. Kişiden kişiye değişiyor bulantı halsizlik durumları ama az yaşamak yada hiç yaşamamak en güzeli. Endişeler hiç bitmiyor emin olun hareket etse bile bitmiyor acaba saglıgı iyi mi diye. Benimde ilk gebeliğim 30.haftamıza giricez ve tecrübe ettiğim şey her ayın getirdiği iyi yönleri ve zor yönleri farklı. Tadını çıkar demişlerdi endişesiz olun diyemem ama olabildiğince pozitif düşünün bebeğinizi düşünün hamilelik çoook güzel bir duygu ama zor bir süreçmiş şuana kdr anladığım bu :)
(156 puan)
Teşekkürler biraz cevaplar icimi rahatlattı:)
0 oy
(320 puan)
Canım benim hamileligim de öyleydi ya çok az belirti oldu ya hiç olmadı karın falan çıktikca bebişin büyüdüğünü gördükçe hamile gibi hissediyorsun yani şahsen ben daha yeni yeni hamile gibi hissediyorum aserme hormonlardan dolayı duygusallik falan hiç olmadı bende stres yapma ilk zamanlar öyledir kontrol günü gelmez bir türlü :))
(156 puan)
Gelmiyor hakikaten ya :)) sağlıkla gelsinler inşallah
0 oy
(347 puan)
Bende 9+2 im bende de aynıı hiç bişi yok sadece aras mide yanması var benm de 3 hafta sonra randevum içim içimi yiyor tera bişi olr die
(156 puan)
Hepimiz ayniyiz demek ki :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
0 oy
2 cevap 102 göst.
3 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Glcnmmm (108 puan) sordu
0 oy
6 cevap 290 göst.
0 oy
10 cevap 248 göst.

652,171 soru

3,431,940 cevap

4,264,742 yorum

184,324 üye

...