0 oy
80 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (64 puan)
6 haftalık oldum. Bugün kahverengi katı gibi akıntı geldi çok korktum. Üçüncü hamileliğim ikincide sezeryan oldum 17 ay önce iki üç gündür dikiş yerimin sağ tarafı açıyor. Bunlar neden kaynaklanıyor olabilir. Fikirlerinize ihtiyacım var
Gebelik haftası 6

3 Cevap

0 oy
(1,978 puan)
Lekelenmeniz olduysa dr muayene olmanizda fayda var.Bunun neden olduğu muayene olmadan bilinmez.Sezeryan yerine gelince,ilk kızım normal doğum ikinci kızım mecburi sezeryan ile oldu şuan 3.ye hamileyim,15+4 üm benim de sezeryan yerimde bazen acı ve batma hissediyorum,rahim büyüdüğü için kaslar geriliyor ondan olabileceğini düşünüyorum yada normal de ben ayaklarımı üşütünce de dikiş yerlerimde sizlama hissediyorum ondan da olabilir diyorum.
-Reklam-
0 oy
(30 puan)
Bende de oluyordu bugun doktora gittim tehlikeli dedi ve düşük onleyici hap verdi bncede hemen git canim ama korkma icini ferah tut
(58 puan)
Bende 5 haftalığm saha gitmedm doktora. Bi iki damla kahverengi leke geldi. Ebe kuzenime sordum artarsa doktora git ddi ama başka da gelmedi.
0 oy
(26 puan)

Hamilelikte kahverengi akıntı olması yaygındır. Hamilelikte kahverengi hafif akıntı büyük bir endişe kaynağı değildir. Ancak bir enfeksiyonun varlığını, vajinal pH’taki değişiklikleri veya rahim ağzının genişlemesini gösterebileceğinden dikkatli olmak gerekir.

İlgili bir soru bulunamadı

654,067 soru

3,439,237 cevap

4,272,767 yorum

184,812 üye

...