0 oy
1,652 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (352 puan)
 ilk gebelik olunca herşeyi merak ediyorsunuz.

Bebeğiniz ultrasonda nasıl görünüyor? 

Kime benziyor?

Doğduğunda veya bir zaman sonra değişiyor mu acaba?

Kızımız olacak ve ilk görüntülerinde dudakları kulakları burnu tamamen babaydi. Babasının da burnu hani burundur :) Kızım için soruyorum babası gibi kocaman burunlu  bir bebiş mi olur :)) yoksa değişiyor mu hanımlar. Sadece merak benim ki. 

Evladım canımdir yoksa❤️
Gebelik haftası 37

11 Cevap

0 oy
(309 puan)
Canım renkli ultrasyonla doğunca biraz benziyorlar ama burnu falan öyle olmaz sanmıyorum benim kızımın burnuda maşallah geniş geniş görünüyor du ama doğdu şişlik gitti nohut gibi burnu var 7 yaşına geldi hala kibarcik belki ergenlik değişir :)
(352 puan)
Teşekkür ederim cevapladiginiz için ❤️
-Reklam-
0 oy
(960 puan)
Kuzenimin de burnu büyüktü renkli ultrasonda da çocuğunun burnu kocaman görünüyordu annesine çekmiş dedik ama minik bir burunla doğdu
(352 puan)
Hadi inşallah :) bende benim beyle dalga geçiyorum bak kız aynı sen diye:))
0 oy
(570 puan)
Ben kayınbabamı doğurdum direk benziyordu biraz ama oğlumun fotokopi olacağını tahmin edememiştim :D büyümeye başlayınca yüzü biraz bana döndü şimdi daha çok bana benziyor :) 
(352 puan)
Kayınbaba mi :) benim bey de babasına benziyor zaten. Sen 9 ay taşı gitsin babasına benzesin :))) az kaldı bakalım heyecanla bekliyorum nasıl gelecek kızımız çok heyecanlı inanın. Bugün biraz gördük puf puf yanakları vardı :))
0 oy
(206 puan)
Ultrasonun kalitesine baglı. Kızımın dudaklaru burnu kafası aynıydı. Hatta bana benzıyo demıstım dogdu gercektende hala aynı dudaklar burnu. Ama suyun ıcıınde tabı. Oldugundan daha iri gorunmesı normL. Ben sımdıye kadar yenıdogan bır bebekte buyuk bır burun hıc gormedım. 
(352 puan)
Yani doktor değişimi yaptık 27. Haftaya kadar hep babası idi. Sonra zaten yeni hastanede hiç göremedik. Bugün işte biraz görebildik. Puf puf yanaklı bir bebekdi. Heyacanla bekliyoruz.
(206 puan)
Saglıkla gelsın ınsallah
0 oy
(919 puan)
Suyun içinde yüzü şiş görünüyor doğunca o şiş iniyor. Benzer tabiki ama aynısı olmaz.
0 oy
(1,541 puan)
Dogru duzgun yuzunu gosyermedi ki bnmki şuna benziyor diyelim :)
0 oy
(278 puan)
İlk zamanlar babasına benzettim en son 28 haftalıkken bana benziyordu. Elmacık kemikleri belirgin çenesi küçük geriye doğruydu. Yarın doktora gidicem bakalım şimdi kime benziyor :) burnu büyük görünmesi normal şiş oluyorlar sonuçta :) aman be canım öyle de böyle de burnunu beğenmeyip ergenlik çağında burnu yaptırıcam dudağımı şişiricem dicek kızı erkeği de kalmadı bu işlerin :)))) eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da
(352 puan)
Çok tatlısınız gerçekten :) rabbim sağlık versin en başta elbette
0 oy
(1,908 puan)
Hahahaha o kadar güzel bir açıklama ve yorum olmuş ki gül gül öldüm Allah seni ne yapmasın   benimde oğlumun ultrason fotoğrafında burnu aynı babasının burnu gibi kocamında burnu upuzun bende onunla Dalga geçiyorum valla aynı sana benzicek diye ama hiçte istemiyorum öyle olsun hahaha burun önemli sonuçta tamam sağlık öncelik ama güzel gelsin yani 
0 oy
(605 puan)
Profile baksana burnu nasıl benim kızın yandan böyle durmuyor ama zaten en belirgin resmi de o yani tıpa tıp aynı olmuyorlar sis doğuyorlar zaten ☺️
(352 puan)
Benimkinde hem en var hem boy :) bakalım az kaldı göreceğiz farkı inşallah
(605 puan)
İnşallah canım sağ salim gelsinler de gerisi Allah'ın Takdiri :)
0 oy
(462 puan)
Renkli.ultrasonda ne gorduysem dogdugunda da ayniydi cok sasirmistim ayni babasina benziyordu dogdu ayni babasi :)
(352 puan)
Demeyin ya :) hala babası mi değişim olmadi mi hiç :) benim ki de fakir avuntusu işte belki değişir bana benzer diye :))
(462 puan)
Hic degismedi hala babasi benimdr umutlarim cöp oldu :))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 180 göst.
0 oy
2 cevap 451 göst.
0 oy
2 cevap 516 göst.

649,886 soru

3,422,924 cevap

4,254,788 yorum

183,679 üye

...