0 oy
499 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (149 puan)
kapalı
Kızlar ilk hamileliğim. Erkek bebek bekliyorum Allahın izniyle. Haftam daha erken ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum park yatak mı anne yanı mı bu terimleri bile yeni öğreniyorum. Bebekler ilk 2 yıl anne babayla aynı odada kalıyormuş, benim evim çok büyük değil oğluma ayrı oda ya yapamam 2 yıla kadar taşınırsak ancak o zaman. Şimdi size sorum şu beşik mi dersiniz anne yanı mı dersiniz adını ben bilmiyorum nasıl bir şey alınabilir ilk etapta. Siz aldığınız ve memnun kaldığınız ürünleri resim olarak paylaşabilir misiniz. 
Gebelik haftası 25+5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

13 Cevap

0 oy
(447 puan)
Cnm bence beşik al ve kendi odana koy yanında olsun bebek daha iyi 2 yaşına kadar seninle olması daha iyi 

Sonuçta bebek yalnız bırakmaya gelmez 
-Reklam-
0 oy
(162 puan)
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip İnş herkese cnm bnde 26+4 deym bnmde ilk hamilelik Bn park yatak düşünüyorum anne yanında en fzla 8 aya kdr fln yatabiliyor o yüzden tekrar tekrar beşik almaya gerek yk tek besik bnce yeterli park gzl oluyor ve kullanışlı dyorlar 
0 oy
(2,284 puan)
Park beşik kullanışlı ondan alabilirsin 
0 oy
(681 puan)
Park yatak al canim 3 yasina kadar yatar. Beşikte max 10 ay yatabilir kalkmaya başlayınca tehlikeli oluyor. Park yatak ayarlanabilir içinden çıkamaz.
0 oy
(3,487 puan)
Büyüyen beşik almıştım ilk çocuğa çok pişman oldum. Şimdi park yatak aldım. Çocuğu hiç yanımızda yatirmadim ben. O yüzden hiç ayrı odada uyumama sorunu yada uyku sorunu yaşamadım.  Şimdi abisi var. Onun odasına koyamam. Bizim odaya en fazla 6 ay koyarım. Zaten taşınıyor beşik. Gece salona koyarım gündüz yatak odasına alırım yatağını diye düşünüyorum 
0 oy
Canım park yatak al kesinlikle. Kurulumu kaldırması taşınması cok kolay bende istemeyerek aldım anne yanı istiyordum ama suan dua ediyorum yani cook kullanışlı ve ben set olarak aldım. Bebek arabası ve park yatak seti almıştım cok da memnunum cideen ürünler cok güzel hafif ve pratik ve uyguna aldım.
0 oy
(1,978 puan)
Ben ilk önce anne yanı kullandım küçük olanlardan aldim,sonrası park yatak almıştım kendi odasını ayırdım oraya koymak için 1 yaşında.3 yaşında da genç odası aldık.Sizin oda ayırma şansınız yoksa direk park yatak alın.Bebekken üst seviye de kullanırsınız,biraz büyüyünce üst kati çıkartıp alt tarafı kullanırsınız.Park yataklar cok kullanışlı geniş ve uzun süre kullanabilirsiniz.Alirken ölçülerinin büyük olmasına dikkat edin,bazıları küçük boy oluyor yada orta boy.
0 oy
(55 puan)

Hislerime tercüman olmuşsun bende bekliyorum şuracıkta:)

0 oy
Anne yani yataklar 4 5 kullanılıyor canim cok buyuk olmuyor onlar. Normal besik ya da park yataklarından alabilirsin. Ama 2 sene alamam diyorsan park besikler senin icin daha uygun olur. Bir yaşından sonra tirmanabilir tehlikeli olmasin. Hemde hafif olduğu icin kolaylıkla taşıyabilirsiniz. 
0 oy
(6,097 puan)

İlk 2 yıl çok değil mi ya :(

Ben 40'ı çıkınca odasına almayı düşünüyorum. Odası zaten bitişik bize.

(240 puan)
40 çıkan bebek ayrılır mı. Bebek sureklı emme isteyecek ne bilim bana sacma geldı kusura bakmayınız
(6,097 puan)
Ben de hep hekimlerden erkenden ayrılırsa uykusu da düzenli olur gelişimi de diye duydum.
2 yaş da çokmuş ya, kocaman çocuk sütten kesme yaşı. Ne işi var anne babanın yanında hâlâ.
İhtiyacı tabii ki olur, 5 yaşında da olur. Ama sesini duyabileceğiniz bir odada olsa yeter diye düşünüyorum.
0 oy
(1,188 puan)

benımde ılk gebelıgım . burdakı degerlı arkadasların tavsıyesı uzerıne park yatak aldım:) herkes onu onerıyor  3 4  yasına kadar yatabılıyolarmıs . katlayınca ufacık bısey oluyor yer de kaplamaz ıkıncı cı-ocugun ıcın katla koy bazanın altına:)

0 oy
(1,038 puan)
Park yatak al canım bizim yer var diye hem oda aldık hem park yatak ama keşke oda almasaydık çok pişmanım baza daha mantıklı olurdu 
0 oy
(6 puan)
Park yatak al katlanıyor sonradan satarsin arti haraket etmeye baslayinca düşmesin diye aşağı indirebiliyorsun besiklerde dusme tehlikesi olabiliyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 209 göst.
0 oy
0 cevap 57 göst.

653,938 soru

3,438,799 cevap

4,272,280 yorum

184,777 üye

...