0 oy
694 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (140 puan)

bugün sancım oldu. dedim herhalde doğurucam. hastaneye gittik. nstye bağlandım sancım görünüyordu ama düzensiz. ultrasondan bakıldık bebeğin gelişimi 4, 5 hafta önde ve suyum aşırı fazla doktor bebek su içinde yüzüyor resmen dedi diğer gebeliğimdede vardı ama bunda gerçekten çok fazla. neyse çatı muayenesi yapıldı şükür açılma yok ama yakınlaşma çok dedi. yatış istedi kabul etmedim. çünkü evde 2 çocuğum daha var ve gönül rahatlığıyla bırakabileceğim kimse yok. 2 haftada bir kontrollere gidiodum artık 3 günde bir mutlaka gel dedi. 

sorum şu uzun oldu hakkınızı helal edin. her sancımda bebeğin kalp atışları çok yükseliyordu. bu durumda doktorm karnımda aniden yada doğum esnasında bebeğin ölebilir dedi. bu düşünceleri aklıma getirmek bile istemiyorum canım çok sıkıldı. aranızda bu durumu yaşayıpta bebeğini sağ sağlim kucağına alan varmı. çok korkuyorum.

Gebelik haftası 30

3 Cevap

0 oy
(408 puan)

Durumu bilmiyorum canım ama Allah neslin üremesi ve dünyaya bir insan gelmesi için bebeği veriyor. Yani doğası gereği bebeğin zaten sağlıklı ve normal bir şekilde doğacak. İçini ferah tut. 

(140 puan)
inşaallah canım Rabbim bizi ve evlatlarımızı muhafaza etsin
-Reklam-
0 oy
(1,112 puan)

Cnm önemli bir durum olduğunu söylemiş drn mutlaka gidip yatış yapmalısın kayınvaliden yada annen yokmu ne bilim kızkardeşlerin falan çocuklarına baksın diye?

(140 puan)
yok gülüm kimsem yok. gurbete evlendim eşimin ailesiyle kalıyorduk onlardan da ayrıldık başka bir şehirde eşim ve çocuklarımla yasıyorum. çok şükür bir iki iyi komşularım var ne kadar güvensemde gönül rahatlığıyla emanet edemiyorum. en azından kendi ailemden birileri olmuş olsa aklım kalmazdı :(
0 oy
(118 puan)

İlk once rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin veren alan da o. Ama olme ihtimali gibi birsey soylediyse bence yatisini yaptirmali ve ona gore tedavi gormelisin. Ve baska bi doktora da gidebilirsin daha emin ve kesin olmak icin. Bunu soyluyorum cunki basima sole bise gelsi benim ilk gebeligim dusuk oldu iki doktora gittim ikise de kese olusmus bebek var dedi. Ben emin olmadim 3 ncu doktra gittim ve bana fusuk yapicaksin dedi ve dusuk yaptim. 

(140 puan)
Rabbimden gelen her şey başım üstüne.  dua edin inşaallah hakkımızda hayrlısı olsun. şuraya bende doğum yaptım bebeğim sağlıklı diye yazmak nasip olur.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 100 göst.
11 Ağustos 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elifinal (16 puan) sordu
0 oy
1 cevap 151 göst.
0 oy
4 cevap 370 göst.
24 Ocak 2020 Doğum kategorisinde KÜBRA deli (4 puan) sordu

647,891 soru

3,415,495 cevap

4,246,001 yorum

183,126 üye

...