0 oy
523 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (16 puan)
kapalı
10. Haftadayım aşırı sabırsızlanıyorum cinsiyeti için tabikide sağlıklı olması önemli ama insan yine de bir merak içinde oluyor :) Bildiğiniz cinsiyet tahmini yapabileceğim şeyler var mı yediğim içtiğim ya da belirtilere gore kesin olmasa da maksat eğlence olsun bize de :)
Gebelik haftası 10
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(76 puan)
Ben alyansımı ipe gecirdim karnıma tuttum dairesel donuyordu kendiliginden , kardesim makas bıçak testi yaoti yastiklarin birinin altina makas birininkine bıçak koydu benim haberim yoktu otur bitanesinin ustune dedi oturdugum yastigin altinda makas vardi  yani bu iki testte kız cikti ve gercekten kizim olacak   Unutmadan soyliyim alyans sağa sola giderse erkek  bence bunlari dene
(84 puan)
Dediğim gibi ben her denileni denemiştim erkek çıktı erkek olacak diye bekledim doktor iki seferdir baktı kız dedi
(16 puan)
O zaman en doğrusu hiç hayal kurmayıp beklemek gerçi ben kız istiyorum o yüzden kesin erkek olur diye kendimi hazırladım da erkeğe
(84 puan)
Sağlıklı olsun hayolisiyla öğrenirsiniz beklemek çok zor zirf meraktan bende aynı duyguları yaşadım farklı saçma şeyler yaptım erken öğrenebilmek için ama en doğrusu ultrason:)
(3 puan)
Benim 2 gebeliğimdede çin takwimi tutuyordu bakalım bunda ne olacak 7 haftalığız
(84 puan)
Bakalım hayırlısı olsun:)
-Reklam-

648,948 soru

3,419,423 cevap

4,250,612 yorum

183,430 üye

...