0 oy
87 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (168 puan)
Arkadaslar bu konuda yasadigim seyi paylasmak istiyorum 

Hayatimda ilk kez boyle bir kist olustu bide hamilelikte e tabi insan bir yandan aci cekip bir yandan da bebeginin durumunu dusunuyor az bilgi bile olsa iyidir bence.

5 haftamda sislik basladi tam farketmemistim ve  6 haftada artik sislik tam net buyumustu basinc yapmaya baslamisti 2cm olmustu.

Doktor ari kesici haptan baska bir sey vermedi 

Ve dun sabahtan aksama cok buyuk agrilarim vardi kivranip durdum agliyordum cunku ne yatabiliyordum ne oturabiliyordum ayakta duracak halde degildim ve cok fazla aci cekip hastaneye gitim hemen aldilar baktilar kist 4 cm ulasmisti ve teklif etiler amelyat istersem yarini bekmem gerekiyormus yada o anda narkos kulanmadan delip haledeceklermis dediler bende korkudan stresten ve cok agridan o anda yapilsin bitsin bu aci istedim ve doktor yapmaya basladi e tabi narkoz yok herseyi hisetim cok fazla acidi cok bagirdim agladim bosalinca evet rahatlama geliyor ama siringayla su dokup temizliyormus o da cok acimisti artik dayanma gucum kalmamisti ve 1 islem daha yapilmasi gerekiyormus ben durun dedim bitirdim cunku gercekten bitmis bir haldeydim , belki biraz daha gayret etseydim iyi olurdu ama olmadi ve evet kesinlikle bir daha narkozsus ayni islemi yaptirmam. Direk ameliyata girerim cunku herseyden once bebegimin saligina zarar gelirmi diye sordum hayir dediler e oyle olunca daha iyisini isterim.

Ve dun gece cok yanmam vardi agri kesici verdiler zor uyuyabildim kalktim ayni durum ama simdi bakiyorum da cok daha iyi olmusum sanki.

Dun 1ci ramazan günüydu hic bukadar kötü bir ramazan günüm gecmemisti ama yinede allah daha kötuden korusun diyorum.
Gebelik haftası 7

1 cevap

0 oy
(110 puan)
Bendede çok oluyor beyaz dut kurusu kaynat ic ılık suyla o bölgeye masaj yap kendiliginden akıyor gidiyor canım hem dut hoşafı gebeligine zarar vermez 
(168 puan)
Bilgi icin tesekkurederim deniyebilirim insallah tekrarlamaz.
(110 puan)
Inşallah ben 5aylik hamileydim hep dut kaynattım çok şükür geçti hatta doktorum gülüyordu formülü bulmussun diye:))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.
0 oy
1 cevap 40 göst.
24 Ekim 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Larissaa (97 puan) sordu
0 oy
3 cevap 180 göst.

654,018 soru

3,439,034 cevap

4,272,573 yorum

184,797 üye

...