0 oy
815 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (198 puan)
kapalı
Normal doğum yapıcam die kendimi şuan ona hazırlıyorum ama çevremde normal yapan insanlar beni çok korkutuyor çok kötü çok zor öldüm resmen die bende tirsmaya başladım sogortaya gidiyorum ama sezaryan mi olsam özelde napicam.bilmiyorum arkadaşlar 34 haftam ..
Gebelik haftası 34
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(503 puan)
Ben ilk kızımda boynuna kordon dolandı diye sezeryan oldum ama zaten öyle olmasaydı da sezeryan olurdum bu kişiden kişiye ve açılmaya bağlı canım korkma benim acıya dayanıklılığım olmadığı için yapamam normal doğum göz göre göre canımın yanmasını kaldıramıyorum tansiyonum düşüyor çok şuanda yine hamileyim ve istekli sezeryan olacam ama dediğim gibi kişi ve açılma ile alakalı 
-Reklam-
0 oy
(173 puan)
Ben kimsenin doğum hikayesini dinlememeye özen gösterdim ilk oğlumda. anlatmak isteyeni hep susturdum iyiki de öyle yapmışım her doğum ve her gebelik farklıdır canım o an ne yaşayacağın o an geldiğinde korkmadan kolay bir şekilde atlatmak istiyorsan insanların nasıl doğum yaptığını dinleme bence normal doğumda birkaç saat çekeceksin ama bebeğin dünyaya geldiği andan itibaren bütün ağrıların dinecek belkide çok kolay bir doğum olacak böyle düşün:) 
0 oy
(31 puan)
Hiç korkma lütfen canım benim. Bence normal doğum daha kolay, daha çabuk toparlanılıyo. Evet kişiye göre değişir ama sancın ne kadar olursa olsun doğduğu saniye itibariyle bütün sancı bitiyo. Rabbim kimseye dayanamayacağı acıyı çektirmez , gönlünü ferah tut  herkesese kulak asma sen. Millet konusur. İnsamın en yakınıda olsa yaşanan olumsuz şeylrr bu kadar korkutularak anlatılmaz. Korkma canım
0 oy
(158 puan)
Bu insanlar niye hamile kadınları korkutuyor anlamiyorum,bende ilk hamilelikte cevremde çok söylediler ayy çok zor mahvolduk bittik.ben ilk olmasına rağmen hiç korkmadım. Herkes yapabiliyorsa ben niye yapamiyım ki Allah yardım ettikten sonra o dogum bi şekilde oluyo.tabiki kolay değildi,sonuçta dünyaya bi insan getiriyorsun. Bi süre o sancıyı acıyı çekiyorsun ama çocuğunu sağlıkla kucağına alınca bütün acıların geçiyor.Normal doğum kadar sağlıklı bişey yok .Cevreye kulak asmayın bence   :).Hayırlı doğumlar dilerim.
(78 puan)
Şahsi fikrim bence de sezeryan zorunlu olmadığı takdirde tercih edilmemeli önceden doktorlar bunu ameliyat olarak zorunlu hallerde kullanıyorlarmis. Şimdi ise tercih meselesine döndü. Normal doğum bence de en sagliklisi. Tabi sağlık açısından sezeryan gerekliyse o başka.  Hepsinin bir zorluğu oluyordur mutlaka o ayrı. Burda da Bi arkadasin  dediği gibi herkes yapabiliyorsa siz neden yapamayasiniz. Sağa sola çok kulak asmayın bence derim.

654,611 soru

3,441,243 cevap

4,275,039 yorum

184,942 üye

...