0 oy
515 göst.
8 Nisan 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (25 puan) sordu
Merhaba.yaklasik iki aydır ellerim ayaklarim sisiyordu.son bir haftadır artıq ayaklarimdaki şiş daha da çoğaldı.ustelik sabahları ellerim de şişmiş oluyor.uyusma da var.her iki elimde.idrarda protein kaçağı yok.bu güne kadar tansiyon sorunu da yaşamadım.doktor artık son haftalarda olması normal diyor.ama canım çok yaniyor gerçekten.benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Gebelik haftası 37+3

2 Cevap

0 oy
8 Nisan 2021 (79 puan) cevapladı
36+2 yim el sismesi ve odemden ben de 2 aydir cekiyorum. Karpal tunel maalesef. Bazi parmaklarimi komple hissetmiyorum. Surekli agri yanma uyusma elektrik carpmasi var. Tansiyonum vs normal. Hicbisi beni bu el kadar zorlamadi, umarim gececek dogumdan sonra.
-Reklam-
0 oy
8 Nisan 2021 (83 puan) cevapladı
37+5 teyim bu haftaya kadar ödem şişlik hiçbir şey yoktu. 37 olunca ayaklarım diziden aşağısı şişti ağrı var ellerim de şişti uyuşma yok ama ağrı var el ve ayaklarda. Ben de görünce çok şaşırdım çünkü yaşamamıştım. Tuz tüketmiyorum. 3.5 litre su içiyorum günde yine de ödem çok fazlalaştı. 

İlgili sorular


1,488,669 soru

24,333,376 cevap

345,736 kullanıcı

...