0 oy
474 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (276 puan)
Perinatoloji.uzmani yapacak ultrasonu ultrasona girmeden tansiyon olcumu yapiliyormu ve normal.muayene gibi herseyi sorabiliyomuyuz acaba ve muayene olarak sayiliyormu bu hafta kendi doktorumada kontril zamanim gelmis tekrardan doktiruma.gitmem.gerekecekmi?
Gebelik haftası 20+2

6 Cevap

0 oy
(580 puan)
Tabii perinatoloji doktorunun verdiği raporu doktorunuza götürmeniz gerekir. Ve de tansiyon ölçümü olmuyor sadece ultrason muayenesi.
(742 puan)
Cinsiyet sorulur mu sence detalida benim 22hafta olcak öğrenemedim
(580 puan)
Bence sorabilirsiniz tabikii çoğu kişi detaylıda öğrenmek için bekliyor. En net orda gözükür zaten.
(95 puan)
Sen sormadan söyleyecek zaten cinsiyetini organların durumunu :)
(580 puan)
Bazıları hiç konuşmuyor maalesef yaa. Bana en son söylemişti bir sıkıntı olmadığını
-Reklam-
0 oy
(89 puan)
Tansiyon ölçümü yapmıyorlar.Ben bikac soru sormuştum cevap almıştım her bakan farklı kimi hiç bisi demeden gonderiyo.Muayene olarak da sayılmıyor diye biliyorum.Ayrica bana gelmene gerek yok demişti doktorum
0 oy
(22 puan)
ben dün girdim kendileri bebegin uzuvlarını organlarını gösteriyor.normal ultrasondan pek farkı yok.soru da sorabilirsiniz tabiki.cinsiyeti de gorebilir büyük ihtimal doktor. ben de 23 haftalıgım. yüzünü dahi görecektik ama iki elini de yüzüne kapamisti bir türlü açmadı göremedik
0 oy
(681 puan)
Sor tani canim ne istersen. Benim tansiyonuma bakmamislardi. Ayni şekilde kontrolüm vardi. Doktorumun oldugu hastahanede yaptırmıştim doktoruma gösterdim sonuçları. Tekrar kontrole gitmedim.
(276 puan)
Benimde doktorum ayni hastanede az once yazayim dedim cok soru soruyorum kadin bikacak diye size sorayim demistim ama doktorada yazdim dayanamadim tekrar kontrole gerek yok dedi 3 hafta sonra goreyim seni dedi oyle yapicam cevabin icin cok tesekkur ederim :)
0 oy
(16 puan)
Bende cuma gunu girmistim 40 dk surdu detayli ultrasyon kendi istegimle tansiyonuma baktirmalarini istedim baktilar pzrtesi gunu sonuclarimla kendi doktoruma gitim
0 oy
(95 puan)
Doktorun ayrı olarak tekrar muayene etmiyor sadece o raporlara bakıyor tansiyon ölçümü yapılmıyor perinatoloji doktoruna pek birşey sorulmuyor açıkçası yani normal kontrol gibi değil pek bayada uzun sürüyor bana doktor soru sorabilirsiniz ama ben konuşmayı tercih etmem en son değerlendirme yaparım demişti öylede oldu bir iki sorayım dedim biraz tersledi sanki dikkatli bir şekilde bakıyor konsantre bozulsun istemiyor 
(276 puan)
Para veriyoruz bedava yapsalar tamm cevap vermesinlerde merak ediyo insan cogu doktor burasi kalbi burasi baska organi diyerek gosteriyo mesela onlarin konsantrasyonu yokmu iste denk gelecek insan doktorumada sordum muaneye gelmene gerek yok 3 hafta sonra goreyim seni dedi tansiyon sorunum var biraz bazen 14/8 oluyo genelde her muanede doktorum olcer o yuzden sormustum merakla yarini bekliyorum :)
(95 puan)
Organları tek tek söylüyor canım ama çok tıbbi terimler kullanıyorki anlamıyor insan :)inşallah sıkıntısız atlatırsın birde fotoğraf verirse süper benim kolunu koymustu yüzüne doktor söyle çeksin kolunu oradan söyledim ve çekti fotoğrafı yakaladık :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 422 göst.
0 oy
12 cevap 370 göst.
0 oy
3 cevap 187 göst.

652,054 soru

3,431,421 cevap

4,264,211 yorum

184,294 üye

...