0 oy
212 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (77 puan)
Merhaba arkadaşlar ben 9. Haftadayim ama 1 haftadir falan kuyruk sokumum cok fena ağrıyor. Burda soru soranlari gördüm ama herkesin cok ileride başlamış 36. Haftalarda bahsediyorlar. Benim gibi cok erkenden olan var mi normal mi daha şimdiden? Oturamıyorum resmen.
Gebelik haftası 9

3 Cevap

0 oy
(4 puan)

Merhaba bende 8.-9. haftadan beri ara ara gelen kalca kramplariyla yasiyorm. Dr a sordugumda kalca ve kasiklara giren agrilarin normal oldugunu soyledi. Bebisin organlari sıkıştırmasiyla alakaliymis:)




-Reklam-
0 oy
(130 puan)
Mrb canım benim o haftalarda aşırı ağrı vardı. Sonra birden şişme oldu. Ama benim ki kıl dönmesi olmuştu. O yüzden genel cerrahi uzmanı na gittim temizleme yapmisti. İyiki erken geldin ilerlemeden demişti. Hani gebelikten dolayı ağrım olmamıştı. İstersen bir doktora görün derim. :) Allah acil şifalar versin inşallah.
(77 puan)
Biraz Ayakta kalınca ya da biraz iş yapinca cok cok ağrıyor. Doktor magnezyum verdi
(77 puan)
Ayakta kalip biraz iş yapinca cok cok ağrıyor. Doktor magnezyum verdi.
0 oy
(78 puan)
ben  haftalık hamileyim benimde hamileliğim boyunca var yani geçmişdeğil anlamadım kaynanam hep bildiği şey yatmaktan diyo ama ben sürekli yatmıyorumda ha uykum gelıyo ama cok nadır uyumusumdur bır tane daha bebeğim oldugu ıcın onla ılgılenıyorum
(77 puan)
Yatmaktan değil ayakta kalmaktan ağrıyor daha çok.
(78 puan)
işte bende öle diyoorum kesın ondandır dıo bu ıkıncı hamılelığım ılkın de böle olmamıstım ama sımdı goguslerım felaket agrıyo hele kuyruk sokumum felaket doşek kaldırınca en ufak bır iş yapım hemen ağrıyo bazen dayanılmıycak yere gelıyo omuzlarım ağrıyo anlamadım bu hamılelık baya yorucu gececek
(77 puan)
Allah yardımcımiz olsun ne diyelim
(78 puan)
amin hepimizin allah yardımcısı olsun

651,116 soru

3,427,677 cevap

4,260,230 yorum

184,032 üye

...