0 oy
410 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (378 puan)
Merhaba arkadaşlar. Az önce tuvaletteydim. Kabizlik sorunum var. Biraz ıkındım inşallah ondandır. Beyaz bir akıntı ama ip gibi uzanmıştı çok uzundu. Sümüksü bir yapıdaydı. Disardaki ucu kahverengiydi ama afedersiniz pisliğin üstündeydi onun da rengine bürünmüş olabilir inceledim ama bir şey anlamadım.. Diğer ucu bende asılı duruyordu bendeki ucu beyazdı . Bu ne olabilir arkadaşlar nişan denen şey mi. İlk gebeligimde aniden suyun gelmesiyle erken doğum yaptım nişan falan görmedim nasıl birşey  olduğunu bilmiyorum. Çok endişeliyim. Ne olur aydınlatın beni.
Gebelik haftası 28

1 cevap

0 oy
(92 puan)
Canim sumuksu akinti pek normal kabul edilmez. Sen kalk bi acile git ne olur ne olmaz. En azindan icin rahatlar evde insan daha cok kuruyor kafasında. Bir seyin yoksa bile bunu doktor söylesin 
(92 puan)
Korkma hemen riskin yoksa korkmana gerek yok. Rabbim yardimcin olsun
(378 puan)
İlki erken doğdu ama buna birşey söylemedi doktor. İlki 32 haftalık doğdu ama 2 kilo 200 gramdı. Bunda doktor birşey demese de korkuyorum
(92 puan)
Canim bak benide ilki erken doğduğu icin basindan beri takip ediyorlar. 25 e kadar  biseyim yoktu. Once şeffaf sümüksu akintim oldu. Onemsemedim. Aksamina öyle bi baski oldu ki altima kacirdim hatta suyum geldi sandim. Acile gittik rahim agzi kisaligi var dediler her an dogurabilirsin. Bigun sonra kendi doktorum serklaj dikisi atti. 3 hafta yattim ama iki gun once kanamam oldu bi gece hastanede yattim takip ettiler dun taburcu oldum. Her gunum bi stres inanki.
(378 puan)
Allah yardımcın olsun. Zamanında doğar inşallah. O sümüksü akıntıdan sonra ağrın sızın var mıydı
(92 puan)
Benim bebek surekli bi tarafa toplaniyordu. O sirada agrim oluyordu ben hep normal sandim degilmis iste o nedenle kim bisey sorsa hemen diyorum doktora gidin.
-Reklam-

İlgili sorular

650,490 soru

3,425,236 cevap

4,257,515 yorum

183,825 üye

...