0 oy
166 göst.
Doğum kategorisinde (57 puan)
Selam herkese. Medicana Ankarada doğum yaptım sezeryan ile. Ben dış doktor hastasıyım. Hastane doktorları hakkında bilgim yok. Ancak orada dogum yapacaklara bir kac bilgi vermek isterim.

Hastane tertemiz onda sıkıntı asla yaşamazsınız.. odalar havadar ve ferah sadece klima ile ısınıp soğuma şansı var cam açılmıyor onada dikkat edin biz sicak yapmamıza rağmen çarpılmışız eve gelince çıktı acısı. Özellikle anneler sırtınıza yelek hirka alinki carpmasin. 

Hemsirelerde biraz sıkıntı var çünkü kattaki hemsire sayisi az hasta cok ve yetişemiyorlar. İlaclar felan vakitli ancak bana kimse emzirme icin yardima gelmedi artik kendimiz çağırdık. Yardim istedik. 

Yürüyüş yaptırmak icin geliyorlar dogumdan 4 6 saat sonra. Kesiinlikle yuruyun acilirsiniz ve gaz atarsınız. 

Çıkış islemleri icinde ayrıca bekledik anestezi hemsiresi gelemedi bi turlu. 

Ayrıca dipnot bebegi pusetle taşırken kim taşıyorsa puseti kucağına alsin. Orda bir bebeği düşürmüşler :( hastane personeli kaynaklı degil sanırım sorun. Puset kulpu çıkmış aman diyeyim anneler. BiDe puseti kucakladik çıkarken. 

Şimdiden dogum bekleyen herkese Rabbim yardim etsin saglikla evlatlariniza kavusun insallah.
Gebelik haftası Dogum

2 Cevap

0 oy
(475 puan)
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin.. medicanayı temiz ve ilgili diye biliriz, ne kadar ucret ödediniz acaba
(57 puan)
Cok tesekkur ederim.
Dedigim gibi ben tüp bebek merkezinden geldim dış hastayım 3000 tl odedim doktorum disardan olduğu icin hastaneye odenen rakam bu.
Evet cok temiz ama hastanecilik hizmeti agir işleyen bir yer. Biraz ısrarcı olmakta fayda var.bizde biraz zorladik sanirim :)
-Reklam-
0 oy
(570 puan)
Yaa bende orda doğum yapacağım ama doulo getirmeyi düşünüyorum dışardan kaynanam da zaten sağlıkçı oda yanımda olur  baktım gelmiyorlar kendi işimi kendim görürüm ama üzüldüm şuan senin söylediklerine çok ovduler bana tavsiye ile aldım doktoru ve hastaneyi açıkçası 
(57 puan)
Sizin yanınıza bilgili biri refakat edecekmis sıkıntı cekmezsiniz esimde bende iki bilgisiz baya iyi gecirdik yinede. Eşim hemşireleri rahat bırakmadı desem yeri :)
(570 puan)
En iyisini yapmış yani  benim eşim de agresif oda olacak ilgilenmezlerse baş etlerini yer
(57 puan)
Yesin kesinlikle başka türlü olmaz emin olun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 121 göst.
16 Ağustos 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde -Hamis- (11 puan) sordu
0 oy
0 cevap 45 göst.
13 Haziran 2022 Tüp Bebek kategorisinde Cansu! (63 puan) sordu
0 oy
0 cevap 141 göst.
19 Kasım 2021 Doğum kategorisinde Elif T. (234 puan) sordu
0 oy
0 cevap 128 göst.

653,048 soru

3,435,471 cevap

4,268,803 yorum

184,565 üye

...