0 oy
163 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (368 puan)
Kızlar regl tarihim 2 gün gevti test yaptim pozitif cikti. Bekliyordum.ovilasyon testiyle hamile kaldim. İlk gebeligim gecen sene nisan ayindaydi ve haziranda kurtaj oldum. 1sene sonra muhtemelen tekrar hamileyim ve kasik agrim oluyor. Ara sira normal dururken az bi sey agriyor ama ayaga kalktgmda falanda agriyor.acikcasi ilk gebelik dusuk buda dusuk mu olur korkusu var yasayan var mi bu durumu.simdiden tesekkurler
Gebelik haftası 4

3 Cevap

0 oy
(703 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Hayırlı olsun.Her ihtimale karşı doktora gidin.Eski yaşadıklarınızı düşünüp kendinizi strese sokmayın.Benimde hamileliğimin başından beri sağ kasığımda ve sağ tarafımda ağrı var.Allaha çok şükür iyiyiz bir sorunumuz yok doktor hamilelikten dolayı demişti.Ama her zaman için bu gibi durumlarda vakit kaybetmeden gidip baktırmak çok iyidir.Belki de enfeksiyon vardır.
(368 puan)
Gidicem doktora aynen haklisiniz
-Reklam-
0 oy
(26 puan)
Hic korkma bende 5 haftaligim kasık ağrım oluyo surekli boslukta ağrı vajina da igne batması hepsi normalmiş doktor tutunmaya calistigi için bebek normal oldugunu söyledi.
(368 puan)
Ahhhh cok tesekkur ederim nasil rahatladim:)
0 oy
(1,124 puan)

Bende ilk hamileliğimde kürtaj oldum 2 sene sonra şimdi hamileyim bende de kasik ağrısı oluyor bu ağrılar normal rahim büyüyor. Düşük olacak diye birşey yok korkma canım ne kadar çok düşünürsen o kadar kötüyü çağırırsın. Herşey gönlünce olsun.:)

(368 puan)
Cok sagolun Allah razi olsun

İlgili bir soru bulunamadı

652,841 soru

3,434,577 cevap

4,267,859 yorum

184,502 üye

...