0 oy
328 göst.
Tüp Bebek kategorisinde (27 puan)

Tüp bebek ile hamile kalan var mı? Kalp atıșı duyana kadar neler yaptınız? Kacıncı hafta da kalp atıșı duyuldu? Cevaplarsanız sevinirim

4 Cevap

0 oy
(2,622 puan)

Ben varım canım 7 haftada dyduk kalp atışını açıkcası ben 3 aylık olna kadar hep yattım şükür bir tehlikem yoktu ev işi felan yapmadım ilaçlrımı düzenli kullandım düzenli beslendim şükür 23 haftalık olduk :)

(27 puan)
Aman mașallah ben henüz 5 haftalıgım ama agır is yapmiyorum sadece cok yattigim söylenemez. Ciddi anlamada kasınıyordum folik asitten kaynakliymis. Kestim ilacı mecbur. Ama icim de hic rahat degil. Fakat bi problem olsa kanama olurdu degil mi?
(2,622 puan)
Yani bişey olmaz Allah'ın izniyle ben sadece yemek yapmaya kalkıyrdum ev felan süpürme 3 ayın dolana kadar dikkat et çok eğilip kalkma diğer ilaçlrını düzenli kullan beslnmene dikkat et
(27 puan)
Zaten temizlik yapmam yasak yemek bile yapiyorum ben kokuya hassasiyet olustu bende. Umarım bisey olmaz teșekkür ederiim :))
(2,622 puan)
Olmaz canım rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(67 puan)

Canim bende tup bebekle hamile kaldim. Ben ilk transferimde hic kalkmadim yattim rapor aldim ise gitmedim. Bebek tutmadi dedim ikinci transferde calisacam oylede yaptim kndimi dinlemedim bebegim simsiki tutundu sukur. Yani surekli yatmak onemli degil kndini yorma yeter. Ben ankarada yaptirdigim icin mecbur surekli yolculukta yaptim. Insanlarin dusundugu gibi tup bebek pamuk ipligine bagli degil. Sadece kendini yorma dikkatli hareket et yeter. Muhtemelen progestan kullaniyosundur. O dusugu engelliyor ama sen yinede folik asite denk olabilecek bi ilac varsa tup bebek doktorunla gorus onu kullanmaya calis. Insallah hepimiz hayirlisiyla kuzularimizi kucagimiza aliriz.

(27 puan)
Ben de istanbul da tedavi oldum bol bol yolculuk yaptim ayni sekilde. Progesteron icin jel kullaniyodum onu da igneye cevirdim doktor önerisiyle ama korkuyorum kalbi ya atmiyosa. Allah yardım etsin herkese bu korkuyla bas etmek hepsinden zor. Tutunma kanamam bile olmadi benim. Bi problem yoktur umarım. Tesekkur ederim :)
(67 puan)
Simdi ben sana desemki kafaya takma takarsin. Cunku bizi bizden baska kimse anlamaz. Ben keseyi gorene kadar hergun kan veriyodum doktorlar kizdi artik:) merak etme bebisinin kalbi atar buyur tekme atar dogar yaramazlikta yapar. Yeter ki kafana cok takmamaya xalis. Bu kadar olmus gerisi gelir Allahin izniyle:)
(27 puan)
Insallah dedigin gibi devami gelir hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canım :))
0 oy
(7 puan)

Bende tüp bebekle hamile kaldım. Senin gibi çok korkuyodum ya kalp atışı yoksa diye. 6 haftalıkken iki kese göründü ve kalp atışlarını duyduk :) bol bol  dua et hiç canını sıkma at kafandan o düşünceyi tadını çıkar hamileliğin ben hep korkuyla geçirdim ama çok şükür 21. Haftaya geldik. 

(27 puan)
Yaaa mașallah :)) bende de ikiz olabilirmis ama ben sanmiyorum oyle oldugunu doktor bthcg yuksek dedi bir de transferin 7. Gunu idrar da cikmisti ikiz olunca olurmus sanirim bakalım hayırlısi olsun. Yeter ki kalbi atsin saglikli olsunda 1 2 fark etmez
(7 puan)
Değerin kaç çıktı kan testinde :) benimde yüksekti bende olmaz ikiz diye düşünmüştüm
(27 puan)
Transferin 8. Günü 55 cıktı. 10. Günü 130 cikti 13.gunu 670 ciktı sonra baktirmadim :))
(7 puan)
Hadi hayırlısı bakalım :)
0 oy
(101 puan)

Herkesin sanirim cok farkili oluyor benimde tüp bebek 5+3gunlukken doktor alttan bakarak kalp atislari var demisti tabi bana dinletmedi olsun hic onemli degil dedim yeterki siz gorun ben daha sonra duyarim.tabi hep benim sorunlu gectigi için suan 33+6 gunluk olduk cok sukur hep yattim transferden bugune kadar halada yatiyorum doguma kadarda boyle olacak hep rapor aldim dikkat etmekte fayda var nekadarda olsa zor süreclerden geçen insanlariz rabbim herkese yardim etsin isteyen dileyen herkesede nasip etsin.

(27 puan)
Yeter ki sağlikli dogsunlar da yatmak önemli degil.  Bana günlük hayatina devam edebilirsin dediler. Ilk transferimde de yatmadim ben ama boyle degildi daha farkli hissediyodum hic tutunmamisti o. Her gebelikte kiside de farkli oluyo. Hayirlisiyla aliriz insallah kucagimiza
(101 puan)
En başta bana demisti günluk hayatina devam ederbilirsin diye 6 haftada bi başaldi kanamalrim 20 haftaya kadar surdu daha sonra rahim agzi kısaliği derken hep yatman gerek dedi cok sukur attlattik korkularimizi derken bu kezde tansiyon yüksek cikiyor 1 haftadirda onunla ugrasiyorum anlicaniz bende sorun hić bitmek bilmiyor.rabbim neylerse guzel eyler.
(27 puan)
Ay cok gecmis olsun. Kucagina alirsinda hepsi gecer insallah. Umarim senin icin hersey yolunda gider artik :)
(101 puan)
Amin rabbim herkesin kucağina sag salim versin olmayan herkesede nasip etsin insallah.

648,003 soru

3,415,870 cevap

4,246,344 yorum

183,161 üye

...