0 oy
616 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (2 puan)
En son 19 şubatta adet oldum martın 6 sında ilişkiye girdik  bu ay adet olmadım. Hamile olabilirmiyim? Eczaneden alınan testler güvenilir mi ve birde herhangi bir hamilelik belirtimde yok.

3 Cevap

0 oy
(391 puan)
Dene kuzum bendede bir belirti yoktu ama hamileyim her gebelik farklı oluyor 
(2 puan)
Peki test çubuğunun ücreti nedir?
(391 puan)
5 TL den başlıyor canım
(2 puan)
Peki teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(81 puan)
O gebelik testleri dogru gösteriyor alıp deneye bilirsin 
(2 puan)
Peki ücreti nedir?
(78 puan)
Ben al bi markasını almıştım kini eczanede 5 lira kimisinde 7 lira çok pahalı değil
(2 puan)
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(589 puan)
Her hamilelikte belirti olacak diye bir kaide yok ki 12 gün geçmiş eğer adet düzensizliğiniz falan yoksa ihtimal var bir test yapın ben olsam meraktan kaç test yapmıştım şimdiye kadar:)
(589 puan)
Üzücü olan durum ne olursa olsun bebeği aldırmak. Keşke masum canlara kıyılmasa. Benim yorumum onaydı dediğim gibi diğer tüm şeyler beni ilgilendirmez. Bu zaten yorumunda belliydi fakat polemik çıkarmak için yorum yapmak için yapıyorlar işte.
(2 puan)
Aynen öyle sonuçta hayat devam ediyor ve kimsenin hikayesi henüz bitmedi♥️
(589 puan)
Gün doğmadan neler doğar. Nolur tekrar tekrar düşün çok iyi düşün bak bunun ahirette vebali var. Çözüm yolu bulmaya çalış bir şeyler yap. Hayatın tümden değişecek çok ağır bir sorumluluktur yanında eş olmadan ama göze.almaya değer Allah rızası için düşün
(2 puan)
Gerçekten eğer bi işim olsaydı kesinlikle kimseye hesap vermezdim doğururdum ama okuyorum daha yolun başındayım.  Ailemde özel sebepler var bu yüzden kesinlikle doğuramam.  Ama hamile olup olmadigimi bilmiyorum test yapıcam bugün. Adet 12 gün geçti çünkü 19 unda adet olmam lazımdı normalde ama hâla olmadım. Ve birde adet olucakmış gibi karnim agriyo ama olmuyorum
(589 puan)
İnşallah hamile değilsindir o zaman ne diyeyim

İlgili bir soru bulunamadı

653,304 soru

3,436,374 cevap

4,269,837 yorum

184,627 üye

...