0 oy
314 göst.
30 Mart 2021 Hamilelikte Testler kategorisinde (51 puan) sordu
İkizlere tüp bebek ile 20 haftalık hamileyim, bu zamana kadar doktorum 2 li ve 3 lü tarama, detaylı ultrason hiç bişey yapmadı. Aylık muayeneye gidiyorum sadece herşey yolunda diyor. Sizce normal mi?
Gebelik haftası 20

1 cevap

0 oy
30 Mart 2021 (35 puan) cevapladı
 
En İyi Cevap
Bende ikizlere hamileyim, benim doktorumun verdigi bilgi, ikiz gebelikler de 2li 3lu 4lu taramalarin yapilamadigi idi.  fetal dna testi yapilabiliyor dedi, istege bagli ama yapilirsa iyi olur oneririm dedi, anne kanindan cocuklarin dna uzerinden hastalıklarinin arastirildigi bir test, biz yaptırdık çok şükür hersey yolunda, umarim oylede devam eder, doktorunuza bi danisabilirsiniz isterseniz, yapan belli basli yerler var yaptirmak isterseniz yonlendirir muhtemelen.
30 Mart 2021 (51 puan) yorumladı
Fetal dna testi kaçıncı haftada yapılıyor? Birde
yapan belli başlı yerler var derken yani hastanede yapılmıyor mu? Teşekkürler :)
30 Mart 2021 (35 puan) yorumladı
11. Haftada istemişti doktorum, ama kacinci haftaya kadar yapilmasi gerekli bilmiyorum, hastanede yapilmiyordu, ozel laboratuarlarda yapiliyor sanirim benim yaptırdığım yer eurofins idi,yani doktorum oraya yonlendirdi.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 668 göst.
0 oy
8 cevap 1,393 göst.

1,510,708 soru

24,646,492 cevap

366,065 kullanıcı

...