0 oy
245 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (42 puan)
Merhaba arkadaşlar 20.haftamdayım ve ayrıntılı ultrasyon çektireceğim aklıma takılan sorular var.  Şimdi ayrıntılı ultrasyon mu çektireceğim yoksa 4 boyutlu mu ?

Benim gittiğim özel hastanede renkli yokmuş doktorumdan başkasına da gitmek istemediğim için siyah beyaz çektirsem bir sorun olur mu ki yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
Gebelik haftası 20+1

3 Cevap

0 oy
Farketmez canım renkliyi genelde bebeğin fotoğrafını  almak isteyince iyi oluyor onun dışında renksizde bakılabilir. Önemli olan bebeğin organlarının iyi incelenmesi.
(42 puan)
Çok Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(804 puan)
4 boyutlu degil, ayrıntili us cektirmen gerekiyor.

Sorun olmaz bildigim kadariyla. Onemli olan tum organlarinin incelenebilmesi, kalp ekosunun cekilebilmesi felan
(42 puan)
Çok sağolun
0 oy
(665 puan)
Siyah beyaz sorun olmaz. Ayrıntılı ulttasyonu zaten perinatoloji bölümü yapıyor.asıl uzmanları o. Ayrıntılı ultrason renkli ultrason detaylı ultrason aynı şey. renkli çekince zaten 3 yada 4 boyut lü resim doktorun cihazına bağlı
(42 puan)
Yani Özele gittiğim kadın doğum uzmanı yapmıyor yani öyle mi ayrıntılı ultrasyonu beni başka bir bölüme mi yönlendiriyor
(665 puan)
Özeldeki kadın doğum uzmanları da yapıyor
 Fakat asıl yapan perinatoloji bölümü. Çünkü bebeğin vücudunda daki her şeyine detaylı bakıyor. Rapor veriyorlar. Devlete giderseniz kadın doğuma onlar yönlendiriyorlar. Renkli ultrason u istediğiniz zaman istediğiniz haftada muayeneye gittiğinizde alabilirsiniz varsa cihazları.
(665 puan)
Birde ayrıntılı ultrasan a doktorlar siyah beyaz bakıyorlar herşeyi daha iyi gözüküyor diye. Renkli bizler için bebeği görüyoruz o yüzden.
(42 puan)
Anladım çok çok teşekkür ederim bilgiler için

İlgili bir soru bulunamadı

653,590 soru

3,437,482 cevap

4,270,877 yorum

184,696 üye

...