0 oy
232 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
Arkadaşlar merhaba 5 yıldır uğraşıyoruz şükür 6 haftalık gebeyim kalp atısını duymadık daha o yüzden cok korkuyorum bişe olucak diye. Tek belirtim adet sancısı oluyor ara ara başkada bi belirtim yok böyle yaşayanlar var mı lütfen yardım edin 
Gebelik haftası 6

5 Cevap

0 oy
(703 puan)
Ilk zamanlar da ağrı doğal diyorlar tabi kanama yoksa alllah korusun. Kalp atışı 7 haftadan itibaren duyarsınız. Bu sürede bol bol dinlen. Hic is yapma ayaklarıni uzat hatta ayaklarının altina yastik koy. 
-Reklam-
0 oy
(608 puan)
Kalp atışı olmaması normal bende 5te öğrendim gittim kalp atımı yok dedi 7de özele gittim hafif var dedi 8de devlete gittim var dedi böyle çetrefilli bir süreç işte şimdi 9 haftalık oldum 12de kontrele gidicem çok merak ediyorum iyi mi diye annelerin telaşı merakı hiç bitmez canım stres yapma en geç 9da duyarsın rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebek isteyen herkese de hayirli evlatlar versin bu mübarek gecenin hürmetine :)
0 oy
(414 puan)
Canim panik yapma dua et Allah bilir herseyi benimde ilk gebeliğim Allah alir Allah verir sen ferah tut içini saglikli olsun diye bi hafta sonra doktora git duyarsın buyuk ihtimal 
0 oy
(29 puan)
Merhabalar oncelikle hayırlı olsun gebeligin Ben suan 14 haftalik gebeyim ama cok erken anlamistim 4 haftalikken hatta 6.haftaya kadar benimde adet sancisi ile esdeger sancilarim oldu ama sonra gecti 8.haftada kalp atisini duyunca bende rahatladim ama sonra da bulantilar basladi tatli zorluklariyla birlikte suan iyiyiz sancilardan korkma olacaktir kanama olursa ki insallah olmaz o Zaman hemen acile git ona bile cozum buluyorlarmis tecrubeli arkadaslarimdan biliyorum gonlunu ferah tut Hersey guzel olacaktir ama ilk haftalarda bende cok endise ve korku yasiyordum sonralari kalbinin sesini duyunca gecti simdi heyecanla cinsiyeti bekliyoruz sende sabret bol bol dinlen ve kendini yorma o Zaman Hersey cok guzel olur hayirli bir gebelik hayirli bir ömür dilerim sevgiler..
0 oy
(290 puan)
7. Haftada sadece keseyi gördüm. 9. Haftamda kalp atışını duydum. 7. Haftadan itibaren açlığa dayanamama, araba tutması, baş dönmesi,adet gibi sancım oluyor. Elhamdülillah bebekte bende sağlıklıyız. İçini ferah tut. Kanaman olmadığı dürece sıkıntı yok inşallah. Bu gecenin hürmetine bol bol dua et. Onu bize bağışla evlat acısı gösterme rabbim de inşallah duyarsın:)

İlgili bir soru bulunamadı

654,676 soru

3,441,512 cevap

4,275,470 yorum

184,958 üye

...