0 oy
263 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)

Merhaba 2 gün önce de yazmıştım ancak bu sefer adet gördüm. Tekrar anlatmam gerekirse 9 hafta önce adetime 12 gün kala  bir ilişkim oldu.  Sonrasında Zamanında adetimi oldum. Bir sonraki döngümü de 23. Günde oldum. Daha sonraki ay sorunsuz şekilde 25. Günde adet oldum. Son adetimi 27.günde oluyorum şu an adetimin ilk günü. ancak son 2 haftadır sol kasığımda aralıklı ağrılar olmaya başladı, sürekli olmayan kesikli ağrılar. Bazen gece bazen gün içinde. İlişki üzerinden 9 hafta geçti. Dış gebelikten şüphelenmeli miyim?

3 Cevap

0 oy
Yani dis gebelikten değil normal regli olmus olabilirsin. Önceki soruna da baktim. Testi cok bekletmissin. O yuzden normal oyle cizgi çıkması. Dis gebelik olsa bu kadar çabuk olmaz. Kimyasal olsa belki olur dediğin şey ama hamile olmamışta olabilirsin ne yazik ki. Regli bazen 2 3 gün geçikebilir normal bir sey bu belirtilerde olabilir çünkü regli belirtilerine benzer adet belirtileri de. Ama dis gebelik ya da kimyasal gebelik olduğunu düşünmüyorum. Cunku testin pozitif çıkması lazimdi yine de silikte olsa bir cizgi olmasi lazim.
Agri için enfeksiyon belirtiside olabilir canim. Dis gebelik olsa rahme inmeyen yumurta sende dayanikmayacak agriya ve ksnamaya sebeniyet verir. Boş gebelik olsa ise yinede ağır ağrılı  ve kanamali bir durum yaşarsınız. Enfeksiyin adeti kesebiliyor canım. O yüzden istersen saglik ocagina idrar tahlili ver.
(6 puan)
İlişki sonrası 3. Adetimi düzenli şekilde oldum birkaç gün aksamayla. O zaman sorun yok galiba..
Son 2 haftadir yaşadığın kasigindaki ağrıdan bahsediyor. Enfeksiyon olduğu zamanda kasikta agri olabiliyor. O yuzden istersen idrar tahlili yaptır dedi. Belki ağrının sebebi enfeksiyondur diye.
3 adet gorduysen yoktir canım kasik agrin enfeksiyondan olabilir suyu biraz cogaltmani tavsite ederim.
(6 puan)
Teşekkür ederim ♥️
-Reklam-
0 oy
(2,799 puan)
Dış gebelik dediigmiz şey normal testlerde ve kan testlerinde pozitif çıkması ama embriyonun rahim içine değilde başka bir alana yerleşmesi sonucu olur canım sen düzenli adet görüyorsun senin dediğin kimyasal gebelik olabilir testte pozitifi görüp adet olmussan belki kimyasal gebelik gecirmissindir ama dış gebelik gecirmen için hamile olduğunu öğrenip doktorunun ultrasonda sana dis gebelik demesi lazim
(6 puan)
Cevabınız için teşekkür ederim.
(2,799 puan)
Rica ederim
0 oy
(332 puan)
Dış gebelikte idrar testinde çıkmıyor diye biliyorum çünkü ablamı dış gebelikten kaybettik :(
(6 puan)
Allah rahmet eylesin, galiba onunki ilerlemiş bir durumdu, bugün hastaneden randevu aldım genel bir kontrol için
(332 puan)
Evet onunki ilerlemişti Allah razı olsun iyi yapmışsın ihmal etmemek gerek
(6 puan)
Beta hcg 2 den küçük çıktı.. Hamilelik söz konusu değilmiş..

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 521 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
6 cevap 147 göst.

654,728 soru

3,441,727 cevap

4,275,728 yorum

184,978 üye

...