0 oy
189 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (74 puan)
Kizlar girdim ultrasyonla görüldü bebek 5+1 1800 değerim korkuttu lar ama göründü çok şükür hemde karından ultrasyonla 
Gebelik haftası 5 hafta

2 Cevap

0 oy
(160 puan)
Gözün aydın canım  bende 5+3ken pazartesi keseyi gördüm  dr cumartesi gel bakalım  dedi 6+1oluyoz inşallah  bebeğide kalp atisnida duyarim değerim 3000 geçirmiştir  benim 
-Reklam-
0 oy
(652 puan)
Ayyy Çok güzel maşallah..senin adına çok mutlu oldum ..rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucakla ..ben de bebeğimi üstten ultrasonda 5+5 de gördüm 6+5 de gittik sesi yoktu yavrumun ..8.haftada gittik yine ses yok ..dr kalbi 6.haftada  durmuş dedi salya sümük geçen pazartesi aldırdım kuzumu ..Allah sizinkilere ömür versin sağlıkla..kimseye bu acıyı yaşatmasin..bol bol dua edin..stres yapmayın..vitaminleri düzenli alın tadını çıkarın..
(524 puan)
Allah yardımcınız olsun. Banada 7+1de gittigimde kalp atışı alamadı kürtaj dedi az daha bekliyorum pazartesi tekrar gidecem hayırlısı.
(652 puan)
Ben de 8.haftada gittiğimde yoktu maalesef olabiliyor bu tarz şeyler sakın üzülme ben atlattım o şok kısmını..belki doğsa bi anomali olacak ömür boyu üzülecektik diyorum..rizki olan her şekilde geliyor sefalet içinde bile doğuyor allah nefes verecekse ..nefesi yoksa bu dünyada benim gibi 4/4 lük bak yine de yaşamıyor..O kadar özenmiştim ki ilk bebeğim çünkü çok hayaller kurdum, hemen herkese yaygara ettik ,ne vitaminler ne balık yağları proteinler kalsiyumlar ömrümde yemedigim kadar sağlıklı beslendim, eşimle birlikte olmadık öğrendiğimiz andan itibaren birşey olur diye..ama olmadı işte yokmuş kısmeti..sen de kalbini ferah tut olacağım önüne geçilmez sakın kendini yıpratma seni çok iyi anlıyorum hem de kalpten ..
Kürtaj oldun mu daha önce bilmiyorum ama deneyimim şu oldu iki hap verdiler dil altı rahim açılacak 2 saat bekle dediler regl ağrısı gibi oldu 2 saat ,ardından dogumhanede anestezi aldım 10dak.surmus olmuş bitmiş uyandım biraz regl kanaması tarzı oldu ilk gün karın ağrım oldu 1 ağrı kesici işini görüyor..2 gündür kan man yok ..iyiyim..Allah senin de yardımcın olsun.Dilerim allahtan yaşamazsın böyle bir sıkıntı..insallah sağlıklı bebegin olur canım
(74 puan)
Çok üzüldüm canm Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim isteyen herkese versin.vitaminle falan yok gormuormusun sokakta kucaklarında bı avuç çocuk la dileniorlar sanki doğal besleniorlar alakası yok rabbim veririse her şekilde veriyor tekrardan geçmiş olsun bundan önce kimyasal gebelik geçerdim.ikizlerim var benim 18 yaşında bnde 38 yaşındayım ondan tedirginim eski dennikiz taşıyordum doğumda öğrendim ikiz olduğunu yani hiç böyle şeyler yoktu şimdi yok kese yokbos gebelik dış gebelik şimdi zamanda değişti doğumlar zorlaştı Allah yardımcımız olsun.
(652 puan)
Cocuklariniza allah sağlıklı uzun ömür versin canım..ne kadar güzel benden 3 yaş büyüksün 18 yaşında iki çocuk harika birşey olmalı..masallah size ..benim ilk bebekti..bu tarz şeyler hep zor kadın olmak zor ..Evet günümüzde gerçekten anomali arttı yaa çok yaşanıyor düşük ölüm..vs ..yediklerimiz eskisi gibi sağlıklı değil hayat değişti kainat değişti doğal gıda kalmadı..allah sonumuzu hayr etsin ..guzel dilekleriniz için allah razi olsun ..Allah size sağlık versin ..
(524 puan)
Benim ilk gebeliğim değildi bi kızım var 3 yaşında çok şükür ama 2.de olsa insan üzülüyor. Dedigin gibi belki bi anomali olacaktı. Allah en iyisini bilir hakkımzda hayırlısı  inşallah tekrardan nasip eder sana bebek.

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,527 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
26 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Tugba06_k (12 puan) sordu
0 oy
10 cevap 179 göst.

653,763 soru

3,438,091 cevap

4,271,530 yorum

184,734 üye

...