0 oy
244 göst.
Doğum kategorisinde (48 puan)

Arkadaslar gecenlerde ozel bi hastaneye muayene olmaya  gittim. Elimdeki barkodu uzattim benden kimliğimi de aldilar. Sikintili bi durum vardi iceri girdim. Ultrasondan sonra guzel seyler duyunca o sevincle kimligi alamadan ciktim. Yolda hastanede unuttugumu fark ettim. Sonraki gun hastaneye kimligi almaya gittik kimlik yok diyorlar. Bugun yarin doguracam. Kimliksiz hangi hastane kabul eder beni bu yuzden strese girdim. Bi de hemsireyim yeni atandim. Guvenlik sorusturmasindan  geçiyorum. Yeni kimlik cikarsam seri numaram falan degisir. Bu da sorusturmada karisiklik olur. Bu hastaneye ne yapilmali ya da doguma giderken ben ne yapacam bi akil verir misinizz?

2 Cevap

0 oy
(1,283 puan)

Kamera kaytlarina baksınlar nufusa gidin belirtin 

(174 puan)
Nüfus  kimlik yerine gecici kağıt  veriyo bi dahaki gelene kadar digerinide iptal ediyolar
(48 puan)
Haklisiniz gecici kimlik verdiklerini biliyorum. Bugun de dogurmazsam yarin o sekil halledecem. Yanliz sorusturma durumu var. Kimligim degisirse seri numara da degisir. Evrak falan verirken en son ne zaman değiştirildi nicin degistirildi diye bilgi doldurdum. Seri numaram orda farkli yeni kimlik ciksa farkli olur. Bu da sikinti olur.
-Reklam-
0 oy
(655 puan)

Em8nseniz kimligin hastanede kaldigina gittiginuz saat araliginin kamera kayidini israrla talep edin.magdursunuz ve hamilelik soz konusu.eger onlar kaybettiyse onlarin sorunu sizde herihtimal k8mliginizi kaybettiginizi bildirin gerekli yere lutfen.

(48 puan)
Iki gundur oyaliyorlar ariyoruz diye. Bugun de bekledim yok. Yarın nüfusa gidecem insallah. Yanliz bugun bile doğurabilirim. O beni strese koyuyor. Danismada falan kamera falan vardir ama doktor odasinda kamera olacagini sanmiyorum. Dr odasinda kaybettigime kesinlikle eminimm. Cunku o sevincle kimligi almak aklimdan gitti.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 771 göst.
16 Mayıs 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Merve112 (1 puan) sordu
0 oy
0 cevap 49 göst.
0 oy
3 cevap 226 göst.
0 oy
3 cevap 304 göst.

649,868 soru

3,422,855 cevap

4,254,719 yorum

183,676 üye

...