0 oy
318 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (25 puan)
Son adet tarihime göre 8 haftalık hamileyim bugün kalp atışını dinlemeye gittiğimde bebek oluşmamış kese boş dedi doktor. Alttan muayenede de göremedi. Bi hafta sonra gel tekrar bakalım bişey yoksa düşürürüz keseyi dedi. Böyle bişey yaşayan var mı 1 hafta sonra bebek oluşur mu sizce. 
Gebelik haftası 8

8 Cevap

0 oy
(2,284 puan)
Olabilir canım. Inşallah duyarsın kalp atışını ama böyle boş gebelik tutan var maalesef
-Reklam-
0 oy
(462 puan)
Benim basima geldi bos gebelikti ama umutsuzluga kapilma gec döllenme de olabiliyor bazen
0 oy
(1,581 puan)
Yolk kesesinden bahsetti mi peki? 
(25 puan)
Hayır oda yokmuş olması gerekiyordu oda gözükmüyor dedi.
0 oy
(1,453 puan)
Olumlu dusunmekte fayda var ama kendını herseye hazırla canım onsallah gec döllenmedır ve görürsün bebegini
0 oy
(199 puan)
İnşallah biseyi yoktur banada 5 haftalikken bos gebelik olabilir dedi şuan 29 haftalik olduk panik yapip üzme kendini
0 oy
(144 puan)
Bisey sorcam hamilelik belirtileriniz  vsrmi peki mide bulantisi falan 
(25 puan)
Hepsi var sabahları midem bulanıyor, kasıklarım çok agroyor gögüslerim şişti, yani gebelikte hangi belirtiler olursa hepsi vardı.
Hatta simdi bile midem bulanıyor.
(3 puan)
Bende hiç bir belirti yoktu, sadece kan da ve teste çıktı, kese göründü ama kalp atışı duyamadik
(144 puan)
Insalalh görünür  bebek canim sen gönlünü  ferah tut bende 5 +4 KESE GÖRDÜM   kalp atisi icin haftaya gidicem ama sanki hic hamile degilim gibi benide bi korku aldi ama hakkimizda hayirlisi insalah  ikimizde  guzel sonuclar aliriz
(25 puan)
Benimde içimde hep sanki hamile değilmişim gibi bi his vardı. Hatta dün akşam eşime sanki doktor kesenin içi boş hamile değilsin dicek gibime geliyo demiştim. İnşallah rabbim sağlıklı nasip eder.
(144 puan)
Ayy inanki bende oyle düşünüyorum  ya bu dusunceler bi bitse  artik
0 oy
(3 puan)
Ekim aynı şeyi yaşadım lekelenmem ve kanamam başladı sonra kese kendiliğinden bir hafta içinde düştü, 8 haftadan sonra kalp atışı duyamayiz dedi Dr. Beklemeye gerek yok dedi. 
0 oy
(393 puan)
Bende de öyle oldu 7 buçuk haftalikti gittiğimde kese gözüktü ama normal ultrason ne de alttan muanede bebek görünmedi hcg degerim de 14000 üzerindeydi doktor bebek yok sağlıksız bos gebelik olabilir dedi. Bi sonra ki hafta başka bir doktora gittigim bebeğimi görmüştüm gec dollenme olduğundan gec oluşmuş. Hemen karamsarlığa düşmeyin Rabbım izin verdiyse 1 sonraki hafta görürsünüz bebeğinizi
(25 puan)
İnşallah öyle bişeydir ya çok kötü oldum inanmak istemiyorum başka doktora gitsem mi acaba doktorum da hastanem de aslında çok iyi. Doktorum da 1 hafta sonra tekrar gel bakalım tekrardan dedi.
(393 puan)
Bu tür durumlarda tek doktora gitmeyin zaten başka doktorlarda gozukun bana bos gebelik dediklerinde bende canim sıkıldı birde yumurta tembelliği vardi iyicene umutsuzluğa kapilmistim. 1 sonraki hafta kalbinin attığını izlemistim. Umarim sizinde oyle olur
(25 puan)
Ümitlenmek istemiyorum sizin dediğiniz gibi oluyormuş aslında ama ultrasonda boş gözüken kese nasıl başka doktorda nasıl içinde bebek gözükür mantığım da almıyor.
(393 puan)
Gec dollenme oldugu zaman bebek gec dollenmis oluyor benim 10 gun var mesela arada. Cok küçük kan pihtisi şeklinde olduğundan gozukmeyebilir. Bana doktor yolk kesesi var veya yok demedi bile hem normal hem alttan bakti bos sağlıksız gebelik diye kestirip atmıştı. 1 hafta sonra gel dedi ben güvenmediğimden başka doktora gittim orada da gordum
(2 puan)
Bende bugün 8 haftalık oldun doktora gittim ama kese boş bekleyelim dedi. Pazartesi yine gidicem

İlgili bir soru bulunamadı

653,954 soru

3,438,855 cevap

4,272,347 yorum

184,782 üye

...