0 oy
509 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (90 puan)

Merhaba kızlar malum kış geliyor. Evimde 4 tane yun yorgan var annelerimiz yaptırdığı yorganlardan. Ama onlar cok ağır ve her kalktığımda etraf yün icinde oluyor. Tavsiye edeceğiniz guzel yorgan markası var mı ?

10 Cevap

+1 oy
(280 puan)

etraf neden yun oluyo ki canim astarı falan yok mu yüz takılıyo normalde onlara? Benimde yorganım var hic oyle bi sorun yasamiyorum ama carsilarda falan boyle ceyiz evleri var oralara bi git sor istersen yorgan diktir. benim yatak odam var yatagimizda yatiyoruz aldigim yatak ortulerinin icine girebiliyo benimkiler cok guzel oluyo :))

(557 puan)
Yun astari iyi dikilmisse dokulmez 4 tane var valla cok da severim saglikli da digerleri pek saglikli değil.
(280 puan)
aynen canım benim annem 3 yorgan 2 döşek yaptı kaynanamda 3 yorgan 3 döşek yaptı hepsi çok güzel ve sıcacık ben çok memnunum :))
(1,200 puan)
O yunden kaynaklı hazır yıkanmış bazı yunler malaesef hep etrafa dökülüyor.
-Reklam-
0 oy
(686 puan)

Uyku setinin yorganini kullan sende.

0 oy
(1,461 puan)
yeniden gösterildi

Bu uygulama bu soruyu sormaniz icin uygun bi yer degil,burada amac hamilelerin kendileri ve bebekleri icin fikir alisverisinde bulunmalari.Yok yere isgal etmeyelim sayfayi!!!

Senaxxx bu uygulamada alerjisi olduğu için bebeklerinin alerjisi olacağı için aynı şekilde yorgan battaniye soranlarda var ki !!! Ben eve bir bebek geleceği ihtimalinin düşünerek cevapladım o kadar tiksinç soru varken sencede buna verdiğin tepki abartı olmamış mı?
(1,461 puan)
Ben size değil soruyu sorana tepki verdim,gereksiz yere yok hangi yorganı alıyım yok napiyim aç interneti bak o zaman kardeşim gereksiz yere sorularla doluyo burası
0 oy
(827 puan)

Ben karacadan almistim memnunum cok hafif bi yorgan. 

0 oy

En sağlıklısı bambu ve pamuk doktor yünleri yasaklayınca bende çok aramıştım sarevde buldum 300 lira gibi bir fiyatı vardı hafif sıcak ve alerji sorunu kalmadı yüzde 60 bambu 40 pamuk 2 yıl oldu mağazada satılıyor aynısı indirimden almıştım ben 300 e yükselmişse indirim bekleyin 

0 oy
(407 puan)

Demekki yünleri iyi değil bazı yunler nevresim in üstüne çıkıyo kıl oluyo ama şimdi mefrusat mağazalarında her türlü yorgan satılıyo yun pamuk elyaf ne ararsan var ya ordan hazır al yada guzek bi yun al öyle diktir yorgancida hangisi işine gelirse artık  

0 oy
(280 puan)

Yorganlarım karacadan canım ağır yün yorgan da yatamıyorum karaca yorganları hem hafif hem sıcacık tutuyor tavsiye ederim.

0 oy
(611 puan)

Normal hazir yorqan kullaniyirum ben canim yumusacik:)

0 oy
(90 puan)

Hepinize çok teşekkür ederim :)))

0 oy
(192 puan)

yeni aldım hepsi burada.com dan taç tabiki en engüzel marka ben 155 tl olan yorgani aldım ve çok beğendim 

647,909 soru

3,415,580 cevap

4,246,078 yorum

183,135 üye

...