0 oy
1,254 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (120 puan)
kapalı
Kızlar ben yeni evliyim. Eşim geçinilmesi zor birisi. Çoğu kez kötü olmamak için susuyorum . Hamileyim herkes diyor ki çocuğunuz olduktan sonra değişir siz ne derseniz. Eşlerinz çocuk olduktan sonra değişti mi?? 
Gebelik haftası 12
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

29 Cevap

0 oy
(479 puan)
Kadınlık zaten alttan almayı gerektirir terbiyesiz ve edepsiz kadın herzaman bana bile itici gelir kuzum 20 yıllık evliyim eşimi anlatsam ağlar kocama kurban olayım dersin ama çok şükür 4 yıl sürdü anne kuzusu lanet bir insandı değişir değişir değişir lütfen sabret yeni evlisin ve hormanlardan dolayı sanada farklı geliyordur sabret inşallah meyvelerini toplarsın sabır huy edilince tadından yenmez Rabbim hanenden sağlık mutluluk huzur eksik etmesin dualar seninle inşallah SABIR..
-Reklam-
0 oy
(83 puan)
Seni o kadar iyi anliyorum ki ... ama emin ol senden daha zor durumda olanlar var  ikinci evliliğim  bi oglum esiminde bi kizi var ben 5 aylik hamileyim esim iyi ama ne zman nasil davranacagini anlayamazsin ne zman neye sinirlenecegini bilemezsin kendi kizina cok duskum ama suan hamile oldugum bebegimize  karsi bi hassasiyet yok... cok sessiz olma sadece  guzelce konus konusarak degistirebilirsin en azindan torpulersin yakinda hareket etmeye basladiginda bebegin elini koydur onun ve baksana ne guzel yavrumuz de oyle oyle iyi olur insallah Allah yardimcin olsun
0 oy
(602 puan)
Bir insan yedisinde neyse yetmisindede odur..

Hayat bana gore musterektir.. evlilik iki kisilikdir.. eger bir hayat paylasilacaksa iki kisi paylasir bir zorlugun ustesinden gelicekse birlikte gelinmelidir.. tek tarafli o is yurumez.. 

Allah herkesin gonlune gore versin
0 oy
(598 puan)
Hiç değişmez başta nasılsa sonda da öyledir derler ama inşallah iyi olursunuz canım 
0 oy
(1,522 puan)
Değişmez ama zamanla değişebilir nedir şikayetlerin ona bağlı,benim kocam çok kiskancti  hatta öyle böyle değil burnumdan getirirdi kac kez düğün  için hazırlanıp o düğüne gitmediğimi  annesiyle onu yolladığını bilirim  ama çocuk olduktan sonra bi nebze yumuşadı artık kıyafetlerime karışmıyor makyaja hala takik ama bende çok makyaj sevmiyorum zaten kıyafetlerime de arada sırada anne oldun artık tiki  tiki  takılma diyor:) ama bi kulağımdan girip öbüründen çıkıyor sagirlastim  uyarılarına karşı sanırım oda pes ediyor en sonunda :)
0 oy
(712 puan)
Yani değişeni görmedim yok askere gidince değişir yok evlenince değişir yok çocuğu olunca değişir hamurunda yoksa bı adamın nasıl geldiyse öyle gider 
0 oy
(5 puan)
Malesef kimse yapmasın bu hatayı çoluk çocuğa karşnca duzelir diyolarya yalan ikinciye hamileyim hala aynı yani bi insanın kişiliği değişmez saygıda kişiliğinde yoksa sonradan oluşmaz zaten 
0 oy
(5 puan)
He bide tabiki aynı kalacak değil ufak tefek değişiklik olur ama çok buyuk seni mutlu edecek değişimler olmaz 
0 oy
(336 puan)
Batan gemiye yolcu almak gibi vala cocuk yapmak .. birbirini yemeye devam edio insan zaman gectikce önceye göre yol kat edilio ama can cikar huy cikmaz.. kocamla tartistim da az gömeyim :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 781 göst.
29 Nisan 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Svgigigi (32 puan) sordu
0 oy
0 cevap 1,099 göst.
0 oy
3 cevap 447 göst.
–1 oy
21 cevap 1,308 göst.
13 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Timka (13 puan) sordu

653,822 soru

3,438,325 cevap

4,271,815 yorum

184,750 üye

...