0 oy
240 göst.
Doğum kategorisinde (22 puan)
Merhaba kızlar. 1 hafta önce doğum yaptım. Doğumdan sonra birde kürtaj oldum parça kaldığı için özellikle geceleri çok şiddetli karın ağrım oluyor. Aranızda bunu yaşayan varmı. Ne zaman iyileşecem ne zamana kadar böyle sancım olacak? 
Gebelik haftası 0

3 Cevap

0 oy
(844 puan)
Bebegin neyini unuttular icinde yuh artik bunuda mi goricektim allah yardimcin olsun valla agzim.acik kaldi
(22 puan)
Plesenta parçaları
(345 puan)
Ayy cok kotuu canim ya allah yardim etsin vala
(1,201 puan)
Canım unutmaktan olmuyormuş o plesanta gelmiyormuş bu sefer kürtajla parça parça alıyorlarmış anneme de yapmışlar onu mecburen yoksa annem zehirlenecekmiş. Oda normal doğum yaptım diye sevinememiş. Hem kesi hem kürtaj sıkıntılı geçmiş. Allah şifa versin inşallah.
(22 puan)
Doğum bitti kurtuldum dedim ama çok kanamam oldu. Ultrasonda parça çıktı tekrar doğum haneye alıp parçayı aldılar.
(1,201 puan)
Adam akıllı temizlememiş demek ki Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah Allah dan sana bişey olmadı onada şükür
-Reklam-
0 oy
(345 puan)
Oncellikle allah saglikli buyutsun evladini ama ben sadece norml dogum yaptim 1 sene olck dikislriim vardi 1 aya kadar anca iyelsti ama hala bile bazen agrim oluyo yine gebeyim daha fazla zorluyo beni ama parca kaldigi icin kurdaj olmadimda norml karin agrin flan 1 aya kadr bzen 1 sene bile suruyo ins gecer 
(22 puan)
Allah razı olsun canım umarım geçer :(
0 oy
(53 puan)
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun ama bu durumda bir doktora görünmende fayda var istersen doktorunu değiştir daha ilgili bir doktora git ama mutlaka baktır bu duruma. En azından ağrı şikayeti çekmezsin. Bu durum seni zorlar bir de hamileymiş sin. Kesin git olur mu? 
(345 puan)
Dikis yerlerim suan hep uyusuk yani doktora diyorum bana norml diyor dogum yapsam dikis yerlerim hepsi yirtilck gibi sylr dedi yine ayni magduriyti ysiycakmisim degsitrdim de oda birsy demedi normal dedi
(22 puan)
Perşembe günü randevum var. Bide hamile değilim canım bir hafta oldu doğum yapalı. Doğumdan bir saat sonra şiddetli kanamam oldu ve parça kaldığı anlaşıldı. Bir haftadır çok kötü sancı çekiyorum. Akşam acile bile gittim. Bir serumla anca  biraz iyi oldum.
(345 puan)
Rabbim sifa versin seni az cok anliyorum
(22 puan)
Allah razı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
5 cevap 465 göst.
26 Temmuz 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Esragzr (198 puan) sordu

651,994 soru

3,431,152 cevap

4,263,884 yorum

184,276 üye

...