0 oy
517 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (263 puan)

Kizlar yakinda kocalar bizi doveck telefn elimden dusmuyor sabah kalkiyorm sayfadaym gece sayfadaym iyiki yapmislar iyi kafa dagitiyorz cogunuz benim gibi hep burda artk isimden taniyorm birsuru kanka buldk kendimize dert ortagi bulduk uzuldk sevindik allahim hepimizn yavrularini kucagimza almayi nasip etsin aylarca beraberiz artk :):)

7 Cevap

+1 oy

Benimki diyor hamilelik sayfasi degil kadinlar gunu mubarek diyor sus sen diyorm ha bre yaziyorm :):)

(111 puan)
benim eshimde telefon elimden dushmediyi icin onceleri sil dedi.. ne yani bu gune kadar dogum yapanlar gun gunlemi dogum yapdi.. biz kendi aramizda bu programa gun gun diyoruz)))
Orda benim kankalrm var sen sus de :):)
-Reklam-
0 oy
(1,430 puan)

Öyle valla bende sürekli pit pitt paylaşıyorum burda msjlasmayi unutmuştum bildiğin çok hızlandırdım kendimi :) herkes kafasını dağıtıyor ajanların olduğunu düşünmekte kadın kadına ne güzel herşeyi konuşabiliyoruz.. 

(1,430 puan)
Şuan sen diyince baktım da harbiden ne puan yapmışım be :)) okadar çok mu konusuyimusum neyse ben bir ara ara veriyim baya abartmışım sanirim
(762 puan)
Yok kız ara verme insanın kafası dağılıyor birde insan merak ettiği soruların cevabını burda bulabiliyor haa bu arada sanki ben mı senden aşağıyım 2. Sırada ben seni takip ediyorum 2 bin tane uye var belli ki senle ben herseye yazıyoz :))
(1,430 puan)
He valla :)) bildiğin güzin abla modunda takılıyoruz.. gerçi kelin kendine ilacı olmaz derler bendeki de o hesap ama iyi geliyor ne yapıyım bura olmasaydı eşime saricaktim bu sayfa sayesinde candy crushi bıraktım:))
(762 puan)
Aynen canım bu sayfa biizm için kafa dağıtıyor en azından
(263 puan)
Aynen bende candy pet russ var onu biraktm :):)
0 oy
(846 puan)

Aynen canım ya bende çok sevdim bu sayfayı. Başka bi uygulama da vardı  İlk oraya üye olmuştum. Ne derler sanki tüm cinsler oraya toplanmış gibi=) bişey yazardım altına yemedğim laf kalmazdı.aman sayfayı dertleşme yeri yaptınız vs vs. Ama burda hiç öyle bi muamele görmedim bu gune kadar  Maşallah herkes anlayışlı ve birbirine gercekten yardımcı olmak istiyor =) 

(846 puan)
Senin doğum ne zaman canım hayırlısıyla
(762 puan)
Agustosun başlarında canım allahın izniyle
(846 puan)
Çok az kalmış senin. Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım
(762 puan)
Amin canım hepimiz kucağımıza alırız inşallah sağ salim
(846 puan)
Amin amiiinn
0 oy
(111 puan)

Evet ya.. ayn .. ben hamileliyimin 3 haftasindan bu yana kullaniyorum bu programi... ama soru cevap bolumunu dun oyrendim)) dunden bu yanada hep sorulari cvblari takipdeyim. 

Cnm gec kalmsn biz aylardr ne laflar ediyorz burda :):)
(111 puan)
Bencede gec kaldim.. dune kadar hamilelik bitsin silerim diye dushunuyordum.. ama dunden bu gune nasl silerim diye dushunuyorum .. silemem artik.. yapiship kalicak telefonuma )))
Ya birgun internetimz biterse napcz biz :)
0 oy
(334 puan)

Oyle valla eşim birden fazla bayan yan yana gelince dedikodu kazani kaynatiyorsunuz tabi dusmez elinden telefon diyor Telefonu ne zaman elime alsam mutlaka giriyorum girmeden duramiyorum

(29 puan)
Aynı bende canım ne zaman telwfonu elime alsam kendimi burda buluyorum:))
Kendimizi burda buluyorz ve birdaha cikmiyorz :)
Kendimizi burda buluyorz ve birdaha cikmiyorz ac susuz kalip ölcz burda :)
(334 puan)
Bizim herifler girseler böyle bir siteye sürekli birbirleriyle konuşsalar filan aman Allahım aile içi facia çıkar bizim tavırlardan triplerden çekecekleri var  kendimiz olunca söz konusu çok normal birşey hiç problem yok :D :D
Ben okey oynuyor ordan yaziyor diye ne kavgalar ediyorm ama ben burdan ckmyrm adam bsy dese hakli :)
0 oy
(846 puan)

İnsanı bazen de çok oyalıyor ama işte. =) bak eve 10 bucuk da geldim, iftardan döndüm biyerden. geldiğim gibi oturdum başına. Geldiğimden beri kalkıp meyve falan bişeyler yıycem, ondan sonra namazımı kılıcam ve biraz uyuycam.. kalkamadım ama başından hala ,düşünün  saat 1=)ama bi yandan çok iyi benim için eşim işten eve gec geliyo en azından benim için zaman gecmiş oluyor. Çünkü eğer şuan bu sayfa olmasa ya eşimi arıycam kavga edicem nerde kaldın diye. Ya da kendimi sıkıcam başlıycam ağlamaya=(kafam cidden dağılıyor mikemmel=) 

(762 puan)
Al bendende o kadar bu sayfa oldugundan beri eşimin peşine düşmüyorum bırakıyroum kendi haline öbür türlü sürekli kavga oluyordu
(846 puan)
Peki telefonla bu kadar oynamak zararlı mı radyasyon açısından, beni biyandan da bu kurcalıyor ama elimden de düşmüyor =(
(762 puan)
İlla ki zararlıdır canım radyasyon sonucta
(792 puan)
ay evet ben yatsıyı kısımda teravihi kilcam:) gidiyorum size iyi sohbetler:)
(846 puan)
Allah kabul etsin canım bizim içinde dua et =)
0 oy
(436 puan)

Amin canım inşallah

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 683 göst.
0 oy
1 cevap 40 göst.
0 oy
6 cevap 132 göst.
7 Temmuz 2023 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Mvlde (820 puan) sordu

650,013 soru

3,423,403 cevap

4,255,308 yorum

183,710 üye

...