0 oy
200 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (8 puan)
Merhabalar 

Ben 2 yıldır evliyim gebelik tedavisine başladım polikistikover var dedi Doktorum famera+ovitrelle kullanıyorum 4 aydır bir sonuç alamadım acaba ovulasyon testi kullansam kullandığım ilaçlardan dolayı beni yanıltırmı yumurtlama günümü doğru gösterirmi Doktorum herşeyin güzel olduğunu söylüyor yanlız hâla bir gelişme yok sizce kullansam doğru sonuç alabilirmiyim?????

3 Cevap

0 oy
(1,202 puan)
Deneye bilirsin canım Rabbim inşallah kucağınızi doldursun hayırlı zamanda
-Reklam-
0 oy
(67 puan)
Canım bende femara ovitrella kullandım 4 ay boyunca ilaçlar bende kist yaptı kistim geçmesini bekledik geçti rahim filmi çektim tüpler açık dedi bende şuan beklemedeyim rabbim inşallah sana da herkese de bana da nasip etsin inşallah. 
0 oy
(1,452 puan)
Canım bende 2 yıllık evliyim. Adetlerim her ay düzenli olurdu baştan beri korunmadık ama gebe kalamadım hastaneye gittiğimde yumurta tembelliği var dendi sürekli gidip geldim ilaç verip şu gün gel demiyorlardı. hastaneye gide gele hastane lafını duyunca miğdem bulanıyordu. Doktorumu değiştirdim özele gittim 1 kez yalnızca ultrasondan baktı ve pkos olduğunu söyledi. Hemen karamsarlığa kapıldım rabbim affetsin doktorum hamile kalamazsın demedi ama yılda 1 hamile kalan bayana göre ihtimalin düşük dedi. Femara verdi şu gün gel dedi kullandım gittim yumurtam oluşmuştu çatlatma iğnesi verdi aile hekimliğinden vuruldum 2 hafta sonra adet oldum. Eşimi karşıma aldım konuştum gitmeyecem dedim hastaneye falan öyle de yaptım 5 ay boyunca hastaneye gitmedim. Hamile kalmak için ilişki yaşamadım ayaklarını dik altına yastık koy diyen oldu yapmadım. Afedersin ilişkiden sonra direkt banyo ediyordum. Bu ay hamile kalacam ha oldu ha olacak diye düşünmeyi kafamdan attım. Görümcem geldi 10 gün kaldı bende yazın son ayları 10 gün geciktim ama aklıma inan hamile olduğum gelmedi. Görünümleri yolcu ettim eve geldim işimi gücümü yaptım bi kaç gün geçti görümcem adet oldun mu dedi olmadım dedim hemen eşime test aldırdım yaptım bir baktım hamileyim. Sonrasında Allahım ne olur sağlıklı gebelik olsun diye dualar etmeye başladım. Sana tek birşey söyleyim hamile kalma düşüncesini aklından çıkar seni meşgul edecek şeylerle uğraş sana iyi gelen insanlarla muhabbetini fazlalaştır eşine de söyle konuyu açmasın normal bir ilişki yaşayın ilişkiniz olduğu zaman. Rabbim kalbine göre versin sakın ola karamsar olma ama aklından çıkar stres yapma. Rabbim senin emek vermeni istiyor elinden geleni yap takdiri Allah'a bırak. Herşey gönlünüzce olsun vardır vakti saati. Vaktini bekliyor merak etme inşallah anne olucaksın sende Allah'a emanet ol bacım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
4 cevap 127 göst.
0 oy
5 cevap 141 göst.
0 oy
2 cevap 185 göst.
10 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Pelpel (147 puan) sordu

651,143 soru

3,427,801 cevap

4,260,386 yorum

184,036 üye

...