0 oy
200 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (358 puan)
Kızlar 9 haftalık hamileyim yüzüme kil maskesi veya evde kendi yaptığım maskaler yapsam sorun olur mu acaba?? Siz yaptınız mı bilgi verirseniz sevinirim   ilk gebeliğim bilgim yok 
Gebelik haftası 8

4 Cevap

0 oy
(2,871 puan)
Tenine sürdüğün herşeyin bebeğine gittiğini unutma. Teninin gozeneklerinden kana karışıyor kan yolu ile de bebeğe ulaşıyor. Ama kendi yaptığın maskenin içinde kötü bişey yoksa neden zararlı olsun. Dışardan alma sadece içinde ne var ne yok ney bebeğe zararlı bileyemyz. Ben eczaneden nemlendirici krem istedim 6 eczane gezdim hepsi de bebeğe zarar verebilir hamilesin bişey veremem dedi. Sade 1 tanesi 200 TL lik krem satmaya kalktı onuda almadım adam satmak için herşeyi söylüyordu çünkü. Benim fikrim böyle.
(358 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(456 puan)
Yüzümde sivilceler vardı doktorum sadece su ve sabunla temizle başka birşey sürme dedi. Ama kil toprak sonuçta o zarar vermez sanki. Gene de doktoruna danışmadan kullanma derim canım sen anneain her halinle güzelsindir :) 
(358 puan)
Çok teşekkür ederim    sizde çok güzel sizindir eminim
0 oy
Kimyasal hiçbir şey sürmüyorum maskede yapmıyorum. Sadece doğal sabunla yıkayıp bol suyla yıkıyorum. Birde güneş kremi kullanıyorum onuda doktoruma sormuştum kullanabilir miyim diye.
(358 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(3,487 puan)
Yok canım. Hatta bende düşünüyorum c vitamini bepanten serum falan vardı geçen akşam eve girmiştim bulamadım bende yapıcam.

Zararsız şeyler. Gebelik le beraber kenara attığım tek şey saçım için olan keratin oldu. Doğumdan sonra da kullanmam bebek için kokusu zararlı. 

25. Haftam hala boya yapmadım saçıma. Diyorum. Bekleyim doğuma yakın boyayım bir kere de. Tekrar tekrar boyamayım. 
(358 puan)
Zaten ben dışarıdan Bi şey alıp sürüyorum sadece bepanthen nemlendirici kullanıyorum maskeleri de kendim yapıyorum hani yoğurt tur pilinç tir zarar lı şeyler de yok içinde ama yinede tereddüt ettim ilk gebeliğim birde Bi buçuk yıldır bunu bekliyor duk Bi zarar gelsin benim yüzümden istemiyorum.
Bilginiz için çok teşekkür ederim size

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
0 oy
3 cevap 174 göst.
0 oy
3 cevap 344 göst.

652,262 soru

3,432,300 cevap

4,265,180 yorum

184,354 üye

...